News

Angelina Jolie a izbucnit în plâns la un eveniment recent. Ce s-a întâmplat?

Angelina Jolie a izbucnit în plâns la un eveniment recent. Ce s-a întâmplat? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

NEW YORK, NY - DECEMBER 14: Phloeun Prim (L) and Angelina Jolie attend the "Light After Darkness: Memory, Resilience and Renewal in Cambodia" discussion at Asia Society on December 14, 2017 in New York City. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)

E o săptămână destul de fericită pentru Angie, reuşind să primească două nominalizări la Globurile de Aur pentru filmul pe care l-a produs. Totuşi, la cel mai recent eveniment la care a luat parte, actriţa a izbucnit în plâns. Ce s-a întâmplat? Actriţa a izbucnit în lacrimi Angelina Jolie a luat parte, ieri, la un eveniment de ”sit & talk” cu regizorul Rithy Panh din Cambodgia, Phloeun Prim şi cu scenarista peliculei ”They first killed my father”, Loung Ung. La un moment dat, ascultând poveştile emoţionante ale celorlalţi participanţi la discuţie, actriţa a izbucnit în lacrimi. Vizibil emoţionată şi afectată de subiectele prezentate, Angie a preluat cuvântul şi le-a mulţumit acestora pentru sinceritatea şi pentru dorinţa de a se implica în a spune adevărul oricât de dureros ar fi. De altfel, fotograful evenimentului a surprins-o pe frumoasa actriţă ştergându-şi lacrimile şi strângându-i mâna regizorului Rithy Panh, în semn de consolare, dar şi de mulţumire.

La acest eveniment discret, Angie şi-a făcut apariţia purtând un outfit all black, compus dintr-o rochie neagră, midi, o pereche de stilettos asortaţi şi o capă din catifea neagră. Actriţa n-a exagerat nici cu machiajul, optând pentru unul cât mai aproape de natural.

foto: Getty Images

Modifică Setările