News

Angelina Jolie a renunţat la negru. Aceasta este cea mai stilată apariţie a ei din ultima vreme!

Angelina Jolie a renunţat la negru. Aceasta este cea mai stilată apariţie a ei din ultima vreme!

Los Feliz, CA - *EXCLUSIVE* - Actress Angelina Jolie and her daughter Vivienne stop by a pet store with their dog to get some pet supplies in Los Feliz. Angelina recently stated that she is ready to get back to acting after taking time off to spend time with her family following her divorce from Brad Pitt. Pictured: Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt BACKGRID USA 5 SEPTEMBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

După despărţirea de Brad Pitt, actriţa nu a mai dat atât de multă importanţă felului în care arată sau se îmbracă, ba de multe ori chiar a fost surprinsă în haine bătrânicioase, negre, fără un croi care să o avantajeze. Deşi a slăbit destul de mult şi are o siluetă fit care i-ar permite să poarte orice ţinută sofisticată, ei bine, ea alege haine care par şterse şi care nu spun nimic.

Poate că vestimentaţia actriţei a fost în concordanţă cu starea sa de spirit, căci a suferit mult fiind departe de Brad Pitt, iar ultimul lucru pe care l-ar fi vrut ar fi fost să iasă în evidenţă. Recent, Angi pare să se fi redresat stilistic, chiar dacă nu a scăpat încă de capcana monocromiei - se îmbracă în negru, alb şi uneori gri.

Cea mai recentă apariţie a sa a surprins, nu prin culoare, ci prin croiul pieselor vestimentare. În vârstă de 42 de ani, Jolie a fost surprinsă marţi în cartierul Los Feliz din Los Angeles, Califronia, alături de fiica sa de 9 ani, Vivienne, şi de câinele lor, la un magazin de animale de companie. Şi ceea ce a impresionat a fost vestimentaţia vedetei, îmbrăcată în cenuşiu din cap până în picioare şi cu ochelarii de soare la ochi. Angie a ales să poarte o pereche de pantaloni palazzo vintage, pantofi şi un tricou simplu şi lejer, alături de o geantă de stip shopper neagră şi o plasă din hârtie în una dintre mâini.  Jolie a fost fermecătoare ca de obicei, fiind surprinsă în ipostaze foarte feminine, în timp ce fiica Vivienne, îmbrăcată într-un tricou roşu cu Micky Mouse, ţinea în lesă câinele familiei.  Actriţa, mamă a şase copii, şi-a făcut apariţia şi săptămâna trecută,  la Festivalul de Film Telluride din Colorado, pentru a-şi prezenta filmul, dramă "First They Killed My Father".

Foto: Hepta

Modifică Setările