Gossip

Angelina Jolie are o nouă relaţie! Cine e noul ei iubit?

Angelina Jolie are o nouă relaţie! Cine e noul ei iubit?

Angelina Jolie portrays Jane Smith in the sexy action adventure MR. AND MRS. SMITH

De când s-a despărţit de Brad Pitt a vorbit de foarte puţine ori despre ce înseamnă viaţa fără un partener amoros. A recunoscut, însă, că singurătatea îi e apăsătoare şi că simte lipsa unui om cu care să-şi petreacă timpul, chiar dacă e înconjurată tot timpul de cei şase copii ai ei. Ei bine, umblă vorba pe la Hollywood că actriţa a găsit deja pe cineva care să-i ia locul lui Brad Pitt. Angie şi Brad s-au despărţit anul trecut, în luna august Publicaţia UsWeekly a dezvăluit, zilele trecute, că actriţa are o nouă relaţie, pe care a încercat s-o ţină secretă. Chipurile, bărbatul în cauză este om de afaceri şi un filantropist, care are în jur de 40 de ani. Cei doi şi-ar fi început relaţia la începutul acestui an, iar lucrurile sunt destul de serioase între ei, Angelina aşteptând cu nerăbdare divorţul de Brad Pitt pentru a-şi putea oficializa noua relaţia.

Ei bine, momentan nu se ştiu dacă aceste zvonuri conţin vreun sâmbure de adevăr, mai ales că identitatea respectivului bărbat nu a fost aflată. Cert e că Angie radiază, pare mult mai împăcată cu viaţa ei amoroasă, şi e din ce în ce mai prezentă la anumite evenimente de la Hollywood. Recent, ea s-a prezentat la premiera filmului ”They first killed my father”, în Los Angeles, în cadrul unui festival de film asiatic.

La cea mai recentă apariţie!

Cât despre divorţul dintre Brad şi Angelina, tot ce se ştie e că amândoi au încercat să grăbească procesul, dar că, momentan, lucrurile bat pasul pe loc. Aşteptăm, aşadar, să vedem dacă vor apărea în perioada următoare mai multe informaţii despre această nouă relaţie a Angelinei sau despre divorţul cu Brad Pitt.

Modifică Setările