Gossip

Angelina Jolie şi Brad Pitt au obţinut autorizaţia de căsătorie

Angelina Jolie şi Brad Pitt au obţinut autorizaţia de căsătorie

Nunta celor doi actori se apropie cu paşi repezi. Deşi zvonurile privind oficializarea relaţiei lor ţin de ani buni paginile publicaţiilor, căsătoria e pe punctul de a se produce în următoarele 90 de zile.

Cel puţin, acesta este termenul maxim în care pot folosi autorizaţia de căsătorie recent obţinută de cei doi logodnici, care vor să-şi pună pirostriile încă de anul trecut. Dar chiar dacă asupra datei nunţii lor planează încă misterul, e foarte posibil ca aceasta să aibă loc în intervalul celor trei luni stipulate în act.

„Brad şi Angelina au la dispoziţie puţin timp pentru a-şi organiza nunta, din cauza termenului de 90 de zile, după care autorizaţia lor va expira. Trei luni nu înseamnă aproape nimic atunci când trebuie să organizezi o nuntă, mai ales când este vorba de o nuntă atât de importantă ca a lor“, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic „The Sun“.

Cuplul Jolie-Pitt intenţionează să se căsătorească după Festivalul de la Cannes, care se va încheia pe 26 mai, într-o ceremonie ce va fi organizată la Chateau Miraval, un domeniu spectaculos, pe care cuplul îl deţine în sudul Franţei.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările