Gossip

Angelina Jolie şi Brad Pitt se mută în Franţa

Angelina Jolie şi Brad Pitt au decis să părăsească Hollywoodul şi să se mute definitiv în sudul Franţei, unde vor fi însoţiţi de părinţii actorului american, care vor ajuta la creşterea celor şase copii.

Angelina şi Brad sunt proprietarii unui castel medieval aflat în regiunea Provence din sudul Franţei. Cuplul a cumpărat acest castel, în valoare de 35 de milioane de lire sterline, la începutul anului 2008.

Jane şi Bill Pitt, părinţii lui Brad Pitt, care locuiesc în oraşul Springfield din statul Missouri se vor muta şi ei în castelul francez. Potrivit The Sun, Brad Pitt a vizitat domeniul, săptămâna trecută, pentru a supraveghea lucrările de renovare ale castelului.

"Întreaga familie se va muta acolo, imediat ce renovările vor fi finalizate. În acest moment ei (Brad Pitt şi Angelina Jolie, n.r.) au şase bone - câte una pentru fiecare copil. Ei vor să renunţe la aceste ajutoare şi să se bazeze pe ajutorul oferit de Bill şi Jane. Anexa în care vor locui aceştia este o clădire veche, suficient de mare, care va avea o sufragerie, o bucătărie şi două dormitoare. Va fi căsuţa perfectă pentru ei", a declarat o sursă.

Modifică Setările