News

Angelina Jolie, despre mama sa: ”Ar fi fost o bunică excelentă”

Angelina Jolie, despre mama sa: ”Ar fi fost o bunică excelentă”

Au fost opt luni dificile după divorţul de Brad Pitt, în care Angelina Jolie i-a simţit lipsa mamei sale mai mult ca oricând. Vorbind despre Marcheline Bertrand, femeia care i-a dat naştere, actriţa a făcut dezvăluiri emoţionante. Angie şi mama sa Angelina Jolie este destul de discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală, însă a acceptat, recent, să le acorde celor de la Elle France un interviu în care a vorbit despre mama ei, regretata actriţă Marcheline Bertrand, dar şi despre viaţa ei de după divorţ.

”Aş fi dat orice ca ea să fie cu mine în toată această perioadă. Am avut nevoie de ea”, îşi începe, emoţionant, Angie, mărturisirea, ca mai apoi să declare că încearcă, zi de zi, să-i păstreze memoria vie: ”O am adesea în gând şi-ncerc să-mi dau seama ce-ar putea spune ea şi cum m-ar ghida”.

Ulterior, actriţa a declarat şi că regretă că mama sa n-a apucat să le fie bunică celor şase copii ai ei şi-ai lui Brad Pitt. ”Ar fi fost o bunică excelentă. Ştiu cât de mult ar fi contribuit în viaţa lor şi sunt întristată că ei n-o să aibă şansa asta.”, a mai declarat Angelina.

Familia ei

Vorbind şi despre calitatea de a fi mamă, actriţa recunoştea că este, mai presus de tot, o responsabilitate imensă, făcând, poate, aluzii la deciziile pe care a fost nevoită să le ia pentru binele copiilor ei. ”E un cadou frumos, dar şi o responsabilitate. Înseamnă că trebuie să faci orice pentru a trăi respectând anumite valori şi să fii un exemplu bun pentru copiii tăi”, puncta Angie.

foto: arhivă OK!

Modifică Setările