News

Angelina Jolie, în ipostază de stripteuză. Videoclipuri de mult uitate!

Angelina Jolie, în ipostază de stripteuză. Videoclipuri de mult uitate!

La cele mai recente apariţii ale sale publice, dar şi-n fotografiile surprinse de paparazzi, Angie poartă ţinute sobre, de obicei ”all black”, care o acoperă cât mai mult. Dar n-a fost întotdeauna aşa! Debuturile în modelling Puţini ştiu că-nainte să fie o actriţă cunoscută, Angie a încercat să fie model, la sfaturile insistente ale mamei sale, celebra actriţă franceză Marcheline Bertrand. Se-ntâmpla pe când avea doar 14 - 15 ani!

Din păcate pentru ea, însă, debutul în modeling a fost destul de anevoios, căci ”specialiştii” au decretat că adolescenta avea câteva kilograme în plus, pe care trebuia neapărat să le piardă dacă voia să aibă succes.

Nu ştim dacă s-a conformat la acea vârstă, dar ştim că succesul în modelling l-a înregistrat puţin mai târziu. Adică, câţiva ani mai târziu, când a bifat apariţia în cateva videoclipuri muzicale ale celor mai în vogă artişti.

Angie, în rolul de stripteuză în videoclipul celor de la Rollign Stones

Da, Angie a apărut în videoclipul melodiei ”Anybody Seen My Baby”, cântată de Rolling Stones, în care a jucat rolul unui stripteuze, dar şi-n videoclipul melodiei ”Stand by my woman”, cântată de Lenny Kravitz, precum şi-n videoclipul ”Rock And Roll Dreams Come Through”, al cântăreţului Meat Loaf.

Toate acestea se întâmplau pe când Jolie voia să dea lovitura la Hollywood. Şi ce metodă mai bună de a se face cunoscută dacă nu apariţia în videoclipuri sexy, semnate de artişti şi trupe în vogă?

Modifică Setările