News

Angelina Jolie, la o cină de afaceri în Londra

Angelina Jolie, la o cină de afaceri în Londra

Dacă la Hollywood rareori o surprindeau paparazzi, de când s-a mutat în Londra, Angelina Jolie este o prezenţă constantă pe primele pagini ale ziarelor.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au mutat în Londra, recent, pentru ca acesta din urmă să filmeze la pelicula ”Allied”. În tot acest timp, în care soţul ei se află pe platourile de filmare, Angi merge la tot soiul de întâlniri de afaceri, în scopul de a atrage noi investitori în diferite campanii umanitare. Acolo a fost surprinsă şi luni seară de către paparazzi.

angelina jolie
Ieri, la o întâlnire de afaceri

Angi, îmbrăcată destul de sobru, a luat cina cu un om de politică, într-un restaurant londonez. Paparazzi au reuşit să surprindă cadre inedite cu aceasta atunci când intra în restaurant, dezvăluindu-i încă o dată silueta atât de fragilă şi îngrijorătoare. Şi trebuie să recunoaştem că imaginea actriţei de 40 de ani este departe de cea cu care cucerea Hollywoodul în urmă cu douăzeci de ani.

angelina
Angelina şi Brad pe la începutul relaţiei lor

Menţionăm şi că recent s-a zvonit că Angi şi Brad se îndreaptă spre divorţ, însă că totul este cel mai probabil doar un zvon fals, dat fiind faptul că nu e prima oară când se speculează o despărţire în cazul celor doi.

foto: Instagram / captură DailyMail.co.uk

Modifică Setările