News

Angelina Jolie mai şochează o dată!

Angelina Jolie mai şochează o dată!

După ce-a luat prin suprindere pe toată lumea, inclusiv pe familia ei, anunţând public că a apelat la o dublă masectomie, frumoasa actriţă are de gând să se supună unei noi intervenţii chirurgicale.

Cumva, am bănuit că, după ce şi-a extirpat ţesutul mamar, la sfatul medicilor care i-au prezis o cotă de îmbolnăvire cu celule canceroase de 87%, vedeta va apela şi la extirparea ovarelor, la fel de expuse riscului.

Medicii i-au spus că are 50% şanse să se îmbolnăvească de cancer ovarian, scrie „Daily Mail“, care citează revista „People“.

Potrivit acestei publicaţii, Angelina Jolie ar urma să facă această procedură înainte de a împlini 40 de ani, după cum i-au recomandat medicii.

Mama ei, Marcheline Bertrand, a murit de cancer ovarian în 2007, la vârsta de 56 de ani, după o luptă de opt ani cu boala, mai scrie aceeaşi publicaţie.

Angelina a spus că nu vrea să moară ca mama ei, ci vrea să se bucure de cei şase copii şi de familia ei până la bătrâneţe.

Angelina şi Brad Pitt au împreună trei copii biologici - pe Siloh, de 6 ani şi gemenii Knox şi Vivienne, de 4 ani şi trei copii adoptaţi, pe Maddox, de 11 ani, Pax, de 9 ani şi Zahara, de 8 ani.

În toate aceste momente Brad Pitt a susţinut-o necondiţionat şi, împreună cu copiii, au ajutat-o cu toţii să treacă zâmbind, cu curaj peste ce a fost mai greu şi să nu se simtă singură şi descurajată.

Foto: Reuters

Modifică Setările