News

Angelina Jolie radiază! Ea şi fiica sa, Zahara, au făcut senzaţie la o gală în Beverly Hills

Angelina Jolie radiază! Ea şi fiica sa, Zahara, au făcut senzaţie la o gală în Beverly Hills camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Angelina Jolie străluceşte din nou.

Probabil că motivul pentru care actriţa de 46 de ani radiază este presupusa poveste de iubire cu artistul The Weeknd, cu care aceasta a fost surprinsă, recent, la cină în Los Angeles.

Joia trecută, Angelina a participat alături de una dintre fiicele sale, Zahara, în vârstă de 16 ani, la gala Power Of Women, care a avut loc în Beverly Hills, prilej cu care am putut să o vedem extrem de binedispusă.

Îmbrăcată într-o rochie din mătase, lungă, de culoarea cafelei, fosta soţie a lui Brad Pitt şi-a evidenţiat frumuseţea naturală cu ajutorul unui machiaj simplu, dar de impact, graţie acelui ruj roşu-pasional. Angelina pare că şi-a schimbat chiar şi nuanţa părului, adoptând o culoare şaten-deschis, mult mai naturală decât acel negru intens în care îşi vopsea părul de obicei.

Angelina a ţinut să se fotografieze la această gala împreună cu fiica sa, Zahara, care a adoptat o ţinută all white, cu bluză şi pantaloni largi, şi cu tânăra poetă Amanda Gorman, una dintre femeile onorate la acest eveniment.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările