News

Angelina Jolie radiază. Să fie dragostea sau chirurgia estetică motivul schimbării ei în bine?

Angelina Jolie radiază. Să fie dragostea sau chirurgia estetică motivul schimbării ei în bine? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

E clar că Angelina Jolie este preocupată mai mult ca oricând de aspectul ei fizic.

Cele mai recente fotografii cu actriţa de 46 de ani ne-o arată mai luminoasă ca niciodată, cu chipul fresh şi fără nicio urmă de rid la nivelul frunţii sau al privirii, semn că, cel mai probabil, fosta nevastă a lui Brad Pitt şi-a făcut ceva intervenţii la nivelul feţei, dar fără să exagereze.

Pe 21 iulie, invitată la un eveniment organizat în Franţa de brandul Guerlain, casă a cărei muza este vedeta de la Hollywood, Angelina a acordat diplome în cadrul unui proiect ce susţine apicultorii femei din zona Sainte-Baume.

Îmbrăcată într-o rochie lungă într-o nuanţă nude şi cu părul lăsat liber şi coafat lejer, Angie a arătat la fel de frumoasă ca în prima ei tinereţe.

Să fie dragostea şi presupusa ei relaţie cu The Weeknd motivul pentru care Jolie radiază, ca în aceste poze din Franţa? Dacă este aşa, nu putem decât să ne bucurăm că actriţa şi-a găsit liniştea alături de un alt bărbat, după divorţul dureros de Brad Pitt.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările