News

Angelina Jolie şi Brad Pitt fac afaceri împreună

Angelina Jolie şi Brad Pitt fac afaceri împreună

Archives - Brad Pitt et Angelina Jolie à l'avant-premiere de "World War Z" à Paris le 3 juin 2013 Brad Pitt and Angelina Jolie at the parisian premiere of "World War Z" in Paris

Dacă relaţia de cuplu a Angelinei Jolie cu Brad Pitt s-a destrămat, cei doi pot spune că asta nu influenţează legătura profesională, cel puţin atunci când vine vorba de partea de afaceri, care încă îi uneşte.

Au format una dintre cele mai celebre perechi de la Hollywood, iar acum Pitt şi Jolie, care deţin un castel de peste 60 de milioane de dolari în Franţa, şi-au lansat primele lor sticle de ulei de măsline, producţie care vine direct de pe pământurile franceze. Chateau Miraval produce deja vinul roze Miraval, aşa că face sens ca Jolie şi Pitt să îşi dorească să exploateze în continuare solul bogat şi să producă şi ulei de măsline.

Se pare că Angelina şi Brad menţin relaţia lor de afaceri de dragul celor şase copii. "Miraval este o investiţie pentru familia şi copiii lor", a declarata Charles Perrin, omul care se ocupă de moşie, pentru publicaţia franceză Agence France Presse. "Avem proiecte pe termen lung şi ei tocmai ce au lansat cel mai recent vin roze cu numele noastre pe sticlă: < îmbuteliat de Pitt, Jolie şi Perrin>. " Potrivit lui Perrin, Pitt şi Jolie au reuşit  să facă şi 10.000 de sticle de ulei de măsline şi acestea sunt disponibile pentru a fi cumpărate de doritori.

Foto: Instagram, Arhiva OK!

Modifică Setările