News

Angelina Jolie şi Brad Pitt merg mai departe cu divorţul. S-au înţeles asupra termenilor şi condiţiilor!

Angelina Jolie şi Brad Pitt merg mai departe cu divorţul. S-au înţeles asupra termenilor şi condiţiilor!

HOLLYWOOD, CA - MARCH 02: Actors Brad Pitt (L) and Angelina Jolie attend the Oscars held at Hollywood & Highland Center on March 2, 2014 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Anunţul separării lor a venit ca un trăsnet la Hollywood şi, la mai bine de un an şi jumătate de când fostul cuplu şi-a spus adio, se pare că divorţul celor doi are mari şanse să se pronunţe.

Se pare că Angelina şi Brad au ajuns la un acord în ceea ce priveşte creşterea copiilor şi alţi termeni ai divorţului. Au mers mai departe cu viaţa lor separată, aşa că nu mai e cale de întors. Se aşteaptă ca divorţul să se finalizeze în următoarele săptămâni, căci au fost de acord asupra termenilor. Conform presei străine, cei doi actori de la Hollywood au ajuns la o înţelegere de dragul celor şase copii ai lor, procedurile fiind iminente, mai ales că foştii parteneri ar avea relaţii separate. "Au fost de acord cu termenii divorţului. Actele au fost finalizate de reprezentanţii ambelor părţi, dar vor fi depuse în câteva săptămâni. Este o mare schimbare faţă de atunci când s-au despărţit, Angelina făcând demersuri legale împotriva lui Brad, dar acum părţile au ajuns la o înţelegere. Amândoi cred că este crucial să aibă o relaţie bazată pe respect, de dragul copiilor", a declarat o sursă pentruThe Sun.

Divorţul nu s-a putut pronunţat din cauza neînţelegerile dintre cei doi din ultimele luni, asta incluzând dezacordul Angelinei pentru accesul lui Brad în viaţa celor şase copii ai lor. Brad şi Angelina sunt părinţi pentru Maddox, 16, Zahara, 13, Pax, 14, Shiloh, 11 ani şi gemenii în vârstă de 9 ani, Knox şi Vivienne.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările