News

Angelina Jolie şi cei şase copii, intervievaţi de FBI

Angelina Jolie şi cei şase copii, intervievaţi de FBI

Angelina Jolie takes her children Knox and Vivian to buy their birthday gifts at a bookstore in studio city. Dressed in all black, angie took her twins to a bookstore where she purchased each a tote filled with books for their birthday which was last week

Pictured: Angelina Jolie, Vivian Jolie-Pitt, Knox Jolie-Pitt Ref: SPL1082536 190715
Picture by: Fern / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Când credeam că lucrurile s-au liniştit şi că cei doi se concentrează pe a-i face pe copii să se simtă din nou  în siguranţă, aflăm că apele sunt la fel de tulburi şi că FBI încă investighează incidentul ce a avut loc în avion, care, practic, a produs ruptura definitivă dintre soţii Jolie-Pitt. Doi agenţi FBI s-au prezentat la actriţă acasă Cele mai noi informaţii de la Hollywood spun că Angelina Jolie şi cei şase copii ai ei au fost intervievaţi mai bine de trei ore de către agenţi FBI cu privire la incidentul care a avut loc pe 14 septembrie, în avionul privat spre locuinţa din Los Angeles.

Potrivit TMZ, forţele de ordine au mers în Malibu, acolo unde Angi şi copii ei locuiesc într-o vilă închiriată. Oficialităţile au dorit ca Jolie să  povestească pas cu pas toată situaţia pentru a stabili cu precizie partea de vinovăţie a lui Brad Pitt.

Amintim că pe 19 septembrie, Angelina Jolie a depus actele de divorţ, citând ”diferenţe ireconciliabile”. Ulterior, s-a aflat că-n timpul zborului spre USA a avut loc o altercaţie între cei doi, iar fiul cel mare al cuplului, Maddox, ar fi sărit în ajutorul mamei sale, ceea ce l-a făcut pe Brad să-şi piardă cumpătul. Brad a negat toate aceste acuzaţii ulterior, însă autorităţile s-au sesizat şi încearcă să afle cu exactitate ce s-a întâmplat.

Brad este în prezent investigat atât de protecţia copilului, cât şi de FBI, date fiind acuzaţiile de alcoolism şi violenţă faţă de Maddox.

foto: captură DailyMail

Modifică Setările