News

Angelina Jolie, superbă la o gală în New York. A purtat cea mai sexy rochie!

Angelina Jolie, superbă la o gală în New York. A purtat cea mai sexy rochie!

New York, NY - Sexy and single Angelina Jolie and her well dressed kids, head out from Cipriani's Wall Street after a UN event this evening. Angelina looks amazing in a full length shoulder less dress as she slips into her curbside ride with her children. Pictured: Angelina Jolie BACKGRID USA 15 DECEMBER 2017 BYLINE MUST READ: BlayzenPhotos / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Angelina Jolie revine cu stil în atenţia publicului, aşa cum o făcea pe vremurile în care apărea la braţul soţului său, Brad Pitt. Dacă în general stilul vestimentar abordat de marea actriţă este unul destul de simplu, care nu etapează în ceea ce priveşte croiala sau culorile, adoptând ţinute monocromatice sau nude, iată că cea mai recentă apariţie a sa i-a dat pe spate pe fani, da şi pe colegii de breaslă.

Însoţită de patru dintre cei şase copii ai săi, pe care îi ia aproape de fiecare dată cu ea atunci când participă la evenimente de premiere sau cine elegante, Angi a fost din nou în centrul atenţiei la decernarea premiilor Asociaţiei Corespondenţilor Naţiunilor Unite. Actriţa a urcat pe scenă alături de fiicele sale, Shiloh şi Zahara, şi de fiii Pax şi Knox şi a ţinut un discurs emoţionant despre lupta pentru libertate şi drepturile omului.

Şi nu doar prezenţa sa a fost una cu însemnătate aparte, căci actriţa a fost sexy şi elegantă, dar chiar şi ţinutele purtate de copii au fost alese pentru a se asorta. A prenominat negrul, dar din vestimentaţie nu a lipsit o atingere de alb imaculat.

Actriţa în vârstă de 42 de ani a arătat fabulos într-o rochie de seara, foarte mulată şi cu un corset care i-a subliniat bustul proeminent, o rochie care a fost prevăzută în partea din spate cu o trenă de culoare albă şi o fundă. Fără mâneci, topul rochiei i-a lăsat la vedere tatuajele de pe spate, dar şi mâinile de model, acoperite până la cot de o pereche de mănuşi delicate de culoare neagră. Angi a arătat formidabil, iar părul i-a stat impecabil în bucle lejere, singura bijuterie purtată de actriţă fiind reprezentată de o pereche de cercei cu diamante. Cât despre machiaj, a fost unul natural, care i-a subliniat ochii cu un eyeliner şi buzele cu un ruj nude.

Shiloh şi Pax, în spatele Angelinei Jolie.

Superba Angelina Jolie a venit la acest eveniment în compania copiilor ei, îmbrăcaţi tot în haine de gală. În fotografii îi putem vedea pe Pax (14) îmbrăcat într-un costum elegant şi cămaşă cu buline, pe Zahara (12), îmbrăcată toată în negru, dar şi pe micuţul Knox (9 ani), îmbrăcat cu o cămaşă albă şi costum elegant. De asemenea, tot la costum şi tunsă băieţeşte a fost şi fetiţa biologică de 11 ani a Angelinei cu Brad Pitt, Shiloh, care a purtat chia şi papion negru pentru a-şi întreţi outfitul.

Zahara şi Knox.

Foto:  Hepta

Modifică Setările