News

Angelina Jolie, surprinsă luând masa cu tatăl şi copiii ei

Angelina Jolie, surprinsă luând masa cu tatăl şi copiii ei

În timp ce Brad Pitt ne-a oferit, recent, o privire asupra vieţii lui singuratice, Angelia Jolie pare să-ncerce să-şi reia viaţa de star în lumina reflectoarelor. Ieri, actriţa a fost văzută luând masa într-un restaurant din Beverly Hills, cunoscut şi vizitat de toate celebrităţile de la Hollywood. Angie, la întâlnirea cu tatăl său Angie a renunţat la viaţa ascunsă pe care a dus-o până nu demult şi a început să iasă în locuri publice, frecventate de toate starurile de la Hollywood. Culmea e că aceasta a fost văzută, ieri, chiar alături de tatăl ei, celebrul Jon Voight, şi cu patru dintre cei şase copii ai ei.

Spunem „culmea”, căci s-a zvonit că cei doi se au la cuţite, din cauza faptului că Jon ar fi vorbit cu presa, de mai multe ori, despre ea şi copiii ei, lucru care ar fi deranjat-o peste măsură pe Jolie. Ei bine, nu ştim dacă aşa a fost într-adevăr, dar ştim că, ieri, au luat masa într-un restaurant din Beverly Hills şi că au dat impresia că totul e OK între ei.

În imaginile surprinse de fanii ei, şi publicate pe Instagram, Jolie apare îmbrăcată într-un outfit all-black, aşa cum ne-a obişnuit de câţiva ani, cu ochelari de soare şi pantofi eleganţi, cu toc. Tatăl actriţei, starul hollywoodian Jon Voight, apare îmbrăcat într-un costum elegant, şi zâmbitor, pesemne cina a decurs plăcut.

Ne puteţi urmări şi pe Facebook, dar şi pe Instagram!

Modifică Setările