News

Angie & Brad, la Casa Albă

de admin

Angie & Brad, la Casa Albă

Preşedintele Barack Obama i-a avut ieri ca oaspeţi în Biroul Oval pe Brad Pitt şi Angelina Jolie. Despre ce au vorbit cei trei?

Pozaţi doar din exteriorul Casei Albe, de către ziariştii care-l aşteptau afară pe preşedintele american să dea câteva declaraţii înaintre de plecarea spre Chicago, Angelina şi Barack s-au întâlnit pentru prima dată.

Brad mai avusese această ocazie în 2009, atunci când actorul se implicase în reconstruirea oraţului New Orleans, după uraganul Katrina.Cuplul de aur al Hollywoodului se afla acum la Washington pentru prezentarea filmului lui Jolie despre crimele de război din Bosnia.

Astfel, vedeta serii a fost Angie, care, potrivit purtătorului de cuvânt al Casei Albe, a fost primită de Obama pentru a discuta despre eforturile ei caritabile, dar şi despre implicarea sa în misiunea de prevenire a atrocităţilor în masă şi campania ei împotriva violenţei sexuale asupra femeilor. De remarcat că Brad se deplasează în continuare cu ajutorul bastonului, după accidentul suferit la schi.

Foto: Daily Mail

Modifică Setările