News

Angus T. Jones renunţă la rolul lui Jake din "Doi bărbaţi şi jumătate"

Actorul Angus T. Jones, interpretul personajului Jake Harper din serialul de televiziune "Doi bărbaţi şi jumătate", a renunţat la rolul care l-a făcut celebru, întrucât doreşte să îşi continue şcoala. Anunţul a fost făcut de Ashton Kutcher, colegul său din distribuţia serialului.

Angus T. Jones, în vârstă de 19 ani, a început să-l interpreteze pe Jake Harper de la vârsta de 10 ani, însă, din sezonul acesta, a început să apară mai rar în serial, după ce a spus că această comedie este "o murdărie" şi i-a îndemnat pe fani să nu o mai urmărească, într-un mesaj video înregistrat pentru organizaţia religioasă Forerunner Chronicles.

Se zvoneşte că decizia lui Angus a avut o anumită legătură cu acele comentarii pentru care şi-a cerut, ulterior, scuze, însă Ashton Kutcher spune că tânărul său coleg a dorit pur şi simplu să meargă la liceu, ca orice copil obişnuit.

"Angus a jucat în acest serial toată copilăria sa şi anul trecut mi-a spus: «Omule, vreau mult de tot să merg la liceu şi să fiu un copil normal». I-am spus: «Angus, te rog, întoarce-te, mai joacă un an şi apoi te poţi duce la liceu». El s-a întors (în distribuţia serialului) anul trecut, iar în acest an a decis că vrea într-adevăr să meargă la liceu. Aşadar, se va duce la liceu", a spus Ashton Kutcher.

Angus T. Jones, care este plătit cu 6 milioane de dolari pe an pentru acest rol, nu a vorbit deocamdată în mod public despre plecarea sa din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate".

Modifică Setările