Gossip

Anna Faris plănuieşte pasul următor în relaţia cu noul iubit

Anna Faris plănuieşte pasul următor în relaţia cu noul iubit

Anna Faris and new boyfriend Michael Barrett are seen on vacation on November 16, 2017 in Venice, Italy.

Pictured: Anna Faris and Michael Barrett Ref: SPL1624297 161117
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Nici bine nu s-au cunoscut, că Anna şi Michael sunt deja pregătiţi şi convinşi să facă următorul pas în relaţia lor amoroasă! Aparent, cei doi au pornit în cautarea casei perfecte! Anna Faris şi Michael Barrett vor săs e mute împreună Nu ştim cum au rămas lucrurile cu casa în care Anna a locuit alături de fostul soţ, dar se pare că actriţa este hotărâtă să găsească o alta pentru a se muta cu noul ei iubit, Michael Barrett.

Potrivit unei surse, cei doi au un buget de 3,5 milioane de dolari şi ar fi interesaţi de case din zona Venice Beach. De altfel, Anna ar fi pus ochii deja pe două case din acea zonă, pe care urmează să le vizioneze mai îndeaproape în perioada următoare. ”Păreau îndrăgostiţi şi relaxaţi unul în compania celuilalt. Anna se uita mereu în ochii lui. Se ţineau de mână tot timp şi zâmbeau”, povesteşte un martor care i-a văzut uitându-se la nişte case din Venice Beach.

Aşa arată zona Venice Beach

Amintim că cei doi n-au confirmat încă relaţia lor, însă în ultimele două luni au fost văzuţi împreună de mai multe ori. În această perioadă, procesul de divorţ dintre Anna şi Chris Pratt e în curs, actorul depunând actele de divorţ pe 1 decembrie.

Modifică Setările