Vedete

Anna Lesko şi George Piştereanu s-au îndrăgostit unul de altul la "Ferma"? "E un sentiment reciproc. Ne place unul de altul"

Anna Lesko şi George Piştereanu s-au îndrăgostit unul de altul la "Ferma"? "E un sentiment reciproc. Ne place unul de altul" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pare că "Ferma" reuşeşte să scoată ce e mai bun din concurenţi, dar şi să formeze posibile cupluri. După apropierile dintre George Burcea şi Viviana Sposub, iată că alţi doi concurenţi trăiesc sentimente intense. Este vorba de Anna Lesko şi George Piştereanu. 

O ţară întreagă ştie şi a văzut cât de provocatoare este Anna Lesko. La "Ferma" a impresionat cu calităţile sale fizice puse în evidenţă prin ţinute viu colorate, prin hainele cu volane, dar şi prin faptul că nu a spus nu niciodată, găteşte, spală, face curăţenie, este o gospodină în toată regula. După cum ea a declarat, acasă nu are bonă pentru copil, nici măcar o femeie care să îngrijească casa, ea preferă să le facă pe toate singură. 

De partea cealaltă îl avem pe George Piştereanu, actor care nu este atât de cunoscut publicului larg. În urma unei provocări, cei doi au fost foarte apropiaţi, aşa au ajuns să se cunoască mai bine, chiar să doarmă împreună. Şi-au dat seama că se potrivesc, că au sentimente unul pentru altul. 

"Anna Lesko...interesantă persoana. O să mă cheme Măruţă să mă întrebe ce mi-a plăcut la Anna Lesko. În primul rând, să o vezi pe Anna Lesko gătind e de ajuns. (...) Toată ţara o ştie pe Anna Lesko, dar eu nu, nu a fost în aria mea. Şi am descoperit un om mişto, un om extrem de dedicat, un om hotărât, o să o sun după emisiune cred. (...) Sunt camere pe mine, că numai în distracţii te ţineam! (...) E un sentiment reciproc. Ne place unul de altul. Dar atât, nu mai mult.", a spus George care a recunoscut că vrea să menţină o relaţie cu Anna Lesko după emisiune, să vedem dacă una de dragoste. 

Nici Anna Lesko nu s-a abţinut de la declaraţii, a spus clar că acesta e pe gustul ei: 

"Eu sunt convinsă că George mă place. Şi eu nu văd nimic rău în asta. Şi mie îmi place de George. Am avut şi o chimie. Îmi plac glumele lui! Doamne, ce amuzant eşti! Da, pe gustul meu! (...) Eu sunt de fel acea personaă care se plictiseşte foarte repede. Cu el am descoperit doza aceea suficientă pentru mine de umor şi de sarcasm, genul acela de glume. Eu foarte bine rezonez cu genul acela de glume.", a dezvăluit ea. 

Pe parcursul concursului cei doi sunt foarte apropiaţi, să vedem cum vor decurge lucrurile în continuare, să vedem dacă vom vedea un sărut între ei precum cel dintre George Burcea şi Viviana Sposub.  

Foto: Pro TV

Modifică Setările