Gossip

Anne Hathaway s-a tuns scurt?

Tunsoarea scurtă face ravagii la Hollywood, iar Anne Hathaway pare a fi noua ei „victimă“.

Spunem pare pentru că este vorba doar despre o perucă, pe care actriţa a purtat-o la filmările pentru noua ei comedie romantică, One Day, ce au avut loc pe străzile din Paris. Aşadar, simpatica Anne rămâne fidelă pletelor lungi, deşi acest look şic à la Halle Berry o avantajează foarte mult.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

VIDEO Halle Berry vrea să-l părăsească pe Olivier Martinez!

Cea mai nouă bârfă despre frumosul cuplu i-a şocat pe fanii actriţei. Ea şi Olivier Martinez au un fiu de opt luni, Maceo, cu care au fost văzuţi de Sărbători la Disneyland Paris. Acum însă, se zvoneşte că Halle ameninţă că-l va părăsi pe Olivier. Iată motivul!

Gossip

Probleme în cuplu: Halle Berry şi Olivier Martinez trăiesc separat?

Ni se pare greu de crezut că cei doi îndrăgostiţi ar fi pe cale să se despartă, în condiţiile în care erau de nedezlipit, s-au căsătorit vara trecută în secret şi au şi-un copil împreună. Însă ce-i drept, nu au mai apărut public împreună de 3 luni şi au un program de muncă foarte încărcat.

Gossip

Charlize Theron s-a tuns din nou?

Frumoasa actriţă sud-africană pare decisă să nu renunţe la tunsoarea ei foarte scurtă. Căci vedete de 37 de ani a fost surprinsă recent

Gossip

Halle Berry & Gabriel Aubry: războiul continuă

Foştii iubiţi n-au făcut nici acum pace. Din contră! Iar în următoarea rundă a meciului lor, cel care va pierde se pare că este Gabriel, cercetat acum pentru că a pus în pericol viaţa fiicei lor, Nahla.

Gossip

Halle Berry a fost cerută în căsătorie?

Faimoasa actriţă dă de bănuit că se află în drum spre altar din cauza inelului pe care-l afişează de la începutul anului.