News

Annie Lennox are o fiică superbă. Vezi aici cum arată ea!

Annie Lennox are o fiică superbă. Vezi aici cum arată ea!

Ajunsă acum la vârsta de 61 de ani, cântăreaţa de origine scoţiană ne-a încântat, de-a lungul carierei sale, cu hituri precum Why, No More I love You’s sau A Whiter Shade of Pale şi este unul dintre numele cu o mare influenţă în industria muzicală, conform revistei Rolling Stone.

Lola, Annie şi Tali

În plus, curios lucru, deşi Annie n-a declarat niciodată că ar fi atrasă de persoanele de acelaşi sex, stilul ei androgin a făcut ca artista să fie considerată un icon gay. Lennox a fost căsătorită de trei ori şi este mama a două fete, rezultate din al doilea mariaj, cu un producător de film  israelian, Uri Fruchtmann (foto sus, alături de Lola şi Tali).

Lucru care ne aduce la subiectul acestei ştirii, una dintre fiicele ei, frumoasa Tali Lennox, în vârstă de 23 de ani, care a abandonat cariera de model în favoarea celei de pictoriţă. În calitate de manechin, tânăra a apărut în show-urile Prada, Burberry sau Miu Miu şi a fost desemnată Modelul Anului, în cadrul Scottish Fashion Awards.

Mama Annie este foarte mândră de fiica sa şi de talentul ei în pictură, declarând: “O iubesc. Este independentă, o tânără cu un spirit artistic matur, în ciuda vârstei sale.“

Modifică Setările