Gossip

Annie Lennox, îndrăgostită de un ginecolog însurat?

de admin

Fanii artistei nu se mai aşteptau cu siguranţă ca, la 56 de ani, aceasta să se afle în mijlocul unui astfel de scandal.

Se pare că Annie şi doctorul ginecolog Mitch Besser (56) s-au cunoscut în urmă cu doi ani, prin fundaţia lui caritabilă, care desfăşoară proiecte pentru cei afectaţi de HIV, Mothers2Mothers. „Annie şi Besser s-au apropiat pe parcursul anului trecut. Iar acum relaţia lor e foarte serioasă”, a declarat un apropiat al familiei doctorului pentru „The Sun”.

Astfel, potrivit ştirii publicate de tabloid, Besser şi-ar fi părăsit soţia, pentru a fi cu fosta solistă a formaţiei Eurythmics. Se pare că mariajul doctorului ar fi fost oricum încheiat neoficial la momentul la care acesta a început relaţia cu Annie, deşi soţia lui Besser spera încă la o reconciliere. Mitch şi Debra Besser au doi copii, pe Sam (19) şi pe Max (16), familia locuind în Cape Town. De partea cealaltă, Annie a fost căsătorită de două ori şi are două fiice. Bazată exclusiv pe sursele tabloidului, ştirea n-a fost deocamdată comentată de artistă.

Foto: Northfoto

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Annie Lennox a primit însemnele Ordinului Imperiului Britanic în grad de Ofiţer

News

Annie Lennox a primit însemnele Ordinului Imperiului Britanic în grad de Ofiţer

Fosta solistă a grupului Eurythmics a fost decorată ieri pentru activităţile ei caritabile în lupta contra maladiei SIDA şi a sărăciei din Africa.

News

Nicolas Cage, arestat pentru violenţă domestică

Actorul din Bad Lieutenant a avut un weekend de coşmar. Aflat în New Orleans, împreună cu soţia sa, Alice Kim Cage, starul a provocat vineri seară un scandal de proporţii. Beat turtă, Nicolas a confundat un bloc de pe strada Dumaine (din Cartierul Francez al oraşului New Orleans) cu

News

Charlie Sheen face orice ca să nu se întoarcă la droguri

Actorul şi-a petrecut noaptea de duminică spre luni bântuind New York-ul în căutarea de distracţii care să-i ia gândul de la „prietenele” sale de altădată, stupefiantele. După ultimul său show în metropola americană, actorul de 45 de ani s-a

Gossip

Madonna, în război cu Centrul Kabbalah

Artista l-a concediat pe Michael Berg din consiliul de administraţie al organizaţiei sale caritabile Raising Malawi, după ce a descoperit că 2,4 milioane de lire sterline din banii fundaţiei au fost cheltuiţi pe luxul unor angajaţi. Mai mult, în urma scandalului din Malawi, Centrul Kabbalah din Los Angeles, pe care îl conduce chiar Michael Berg, va fi investigat de Fiscul american.

Gossip

George Clooney şi Cristiano Ronaldo, la procesul lui Berlusconi

Cele două staruri au fost convocate ca martori ai apărării în procesul contra primului ministru italian, Silvio Berlusconi. Avocaţii lui speră că includerea vedetelor în tabăra politicianului va ajuta la spălarea numelui acestuia. Berlusconi este acuzat, printre altele,

Gossip

Dublura din Lebăda neagră: „Natalie Portman nu poate să danseze. E foarte rigidă”

Scandalul dublurilor din pelicula care i-a adus Oscarul lui Natalie Portman continuă. Balerina care a asigurat realizarea secvenţelor dificile de dans, Sarah Lane, spune că a fost victima unei muşamalizări.

News

Natalie Portman şi scandalul dublurilor din Lebăda neagră

După ce Natalie Portman a câştigat Oscarul pentru rolul din Lebăda neagră, cârcotaşii au comentat faptul că actriţa ar datora această performanţă şi dublurilor pe care le-a folosit pentru scenele mai dificile de dans,