News

Antonio Banderas, internat de urgenţă după ce a acuzat dureri în piept!

Antonio Banderas, internat de urgenţă după ce a acuzat dureri în piept!

MARBELLA, SPAIN - JULY 17: Spanish actor, Antonio Banderas, attends a photocall before the TNTLA Platino Awards 2015 press conference at Hotel Los Monteros on July 17, 2015 in Marbella, Spain. (Photo by Sergio Camacho/Getty Images for TNTLA)

Celebrul actor în vârstă de 56 de ani a fost dus de urgenţă la spital, joi, după-amiază, după ce a acuzat ”dureri puternice” în piept. A fost dus de urgenţă la spital. Potrivit tabloidului ”The Sun”, lui Antonio Banderas i s-a făcut rău în timp ce lucra în afara casei sale din Surrey, Anglia. Apropiaţii au chemat numaidecât ambulanţa, actorul acuzând dureri puternice în piept.

Acesta a fost dus la urgenţă la spitalul St. Peter din Chertsey, pentru analizele de rigoare. Însă, după câteva ore de supraveghere, actorul a fost externat, medicii considerând că a fost vorba doar de o sperietură, nicidecum de un infarct, aşa cum s-a bănuit.

Ulterior, actorul a confirmat toate cele întâmplate şi le-a mulţumit medicilor pentru devotamentul şi atenţia cu care a fost îngrijit.

antonio-banderas-nicole-kempel
Nicole Kempel şi Antonio Banderas

Amintim că actorul în vârstă de 56 de ani, care se iubeşte în prezent cu Nicole Kempel (37), locuieşte în prezent în Surrey (Anglia), făcând naveta adesea între Anglia şi Hollywood. Vorbind despre viaţa lui în Anglia, actorul a declarat că acolo şi-a găsit liniştea şi că Surrey este ”magic”. ”Nu mai sunt o persoană căreia să-i placă petrecerile, aşa că acolo am găsit spaţiul şi linişte pentru a scrie. Lucrez în prezent la mai multe scenarii”, spunea actorul.

foto: arhivă OK!

Modifică Setările