News

Antonio Banderas vorbeşte pentru prima dată despre noua lui relaţie

de admin

Antonio Banderas vorbeşte pentru prima dată despre noua lui relaţie

"Este o femeie timidă, discretă, care n-are nicio legătură cu profesia mea, iar asta nu este deloc un lucru rău", spune Banderas despre Nicole Kimpel. Iată declaraţiile actorului de 54 de ani despre noua femeie care şi-a găsit loc în viaţa lui după divorţul de Melanie Griffith

Antonio şi Nicole Kimpel şi-au început povestea în vară, săptămâna trecută cei doi fiind surprinşi la cinema în Barcelona, semn că lucrurile chiar se leagă. Şi culmea, spaniolul şi olandeza au ieşit chiar la o vizionare a peliculei "Automata", în care joacă el, dar şi Melanie Griffith, de care se află în divorţ. După film, cuplul a plecat la un restaurant.

"Acum suntem în proces de-a ne cunoaşte mai bine. Sunt mulţumit de cum decurg lucrurile între noi, dar suntem încă în prima fază, la începutul unei relaţii", a declarat Banders, recunoscând astfel oficial că formează un cuplu cu olandeza în vârstă de 34 de ani, care este consultant financiar. "Este o femeie timidă, discretă, care n-are nicio legătură cu profesia mea, iar asta nu este deloc un lucru rău. Am fost căsătorit cu două actriţe şi am văzut că acest lucru poate naşte unele probleme. Încerc să văd unde mă duce acest nou drum, dar o fac cu precauţie, cu răbdare, fără să mă grăbesc, preţuind fiecare moment", a adăugat starul spaniol.

Cât despre Melanie Griffith, Antonio spune că încearcă să ajungă la un acord cu ea, după separare. "Eu vreau ca ea să fie bine. Pentru mine, este esenţial acest lucru. Tot ce am trăit împreună nu voi arunca într-un sertar, ca să dau uitării... Nu, în 20 de ani, au fost şi momente bune, şi momente mai puţin bune, iar eu o voi iubi pe Melanie până în ziua în care voi muri."

Foto: Daily Mail, Getty Images

Modifică Setările