Vedete

Anunţul făcut de actorul Matthew Perry: "Se pare că vom avea un an încărcat’’

Anunţul făcut de actorul Matthew Perry: "Se pare că vom avea un an încărcat’’

Reuniunea  "Friends" se lasă aşteptată. Filmările vor începe anul viitor, în martie, potrivit actorului Matthew Perry.


"Reuniunea 'Friends' a fost reprogramată pentru începutul lunii martie", a scris Perry joi pe contul său de Twitter. "Se pare că vom avea un an încărcat. Exact cum îmi place!", a adăugat actorul.

Filmările pentru episodul special erau programate să înceapă încă din în luna august, însă au fost întârziate din cauza pandemiei de coronavirus.

Episodul îi va aduce din nou împreună pe actorii din distribuţia originală, Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) şi David Schwimmer (Ross).

Serialul "Friends" reda aventurile a şase tineri şi a fost difuzat iniţial din 1994 până în 2004.

Ultimul episod a fost vizionat de 52,5 milioane de telespectatori din Statele Unite, devenind cel mai urmărit episod TV din anii 2000.

Zvonurile despre o reuniune "Friends" au început să se înmulţească după ce Aniston a publicat anul trecut o o fotografie în care actorii din distribuţie apăreau împreună. Mesajul actriţei, prima sa postare pe contul său de Instagram, a avut nevoie de doar cinci ore şi 16 minute pentru a-i aduce un milion de abonaţi.

Filmările pentru episodul special "Friends" vor fi realizate pe scena originală, "Stage 24", de la Warner Bros din Burbank, California.

 

Modifică Setările