News

Anunţul făcut de Mihai Morar. ''Ce surpriză le pregăteşte românilor înainte de sărbători''

Anunţul făcut de Mihai Morar. ''Ce surpriză le pregăteşte românilor înainte de sărbători''

În 2020, nu putem să ne dăm mâinile. Dar putem să ne dăruim inimile.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan şi Flick, dar nu numai, revin în Oraşul Faptelor Bune. În perioada 16 - 22 decembrie, Radio ZU se mută deasupra Bucureştiului ca să fie aproape de România. Aşa cum ne-am obişnuit deja, cu o săptămână înainte de Crăciun, 8 DJ-i Radio ZU aleg să plece din sânul familiilor lor şi să locuiască 24 de ore din 24, 7 zile, într-o casă de sticlă de unde încearcă să aducă alături cât mai mulţi oameni care au nevoie cu oameni care au de unde. În cele patru ediţii de până acum, Oraşul Faptelor Bune s-a deschis într-o piaţă publică. În primii trei ani, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, iar în cel de-al patrulea an în Piaţa Unirii din Oradea.

În 2020, construim un oraş deasupra oraşului!”, spune Mihai Morar

În 2020, studioul Radio ZU, centrul Oraşului Faptelor Bune, va fi la kilometrul zero al Capitalei, acolo unde a căpătat prima dată formă şi poveste. De data aceasta, Casa Radio ZU va fi amplasată deasupra Bucureştiul, la etajul 19 al Hotelului InterContinental. Astfel, campania este organizată în conformitate cu toate normele privind prevenirea şi controlul transmiterii infecţiei SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Anul acesta se va putea oferi în continuare sprijin celor care au nevoie prin donaţii în urnele poziţionate în 65 de locaţii din peste 20 de oraşe din ţară, lista şi harta acestora va fi disponibilă pe platforma campaniei.

Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvenţele Radio ZU Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe pagina de FB a Radio ZU, dar şi pe ZU TV.

 

Modifică Setările