News

Anunţul făcut de Oprah Winfrey. Se reîntoarce la marea dragoste

Anunţul făcut de Oprah Winfrey. Se reîntoarce la marea dragoste

După nouă ani de pauză Oprah Winfrey revine la formatul de televiziune care a consacrat-o, cel de talk-show. Vedeta reuşea cu ani în urmă să obţină cote de audienţă impresionante cu subiectele incitate pe care le dezbătea alături de celebrităţile din America. La un moment dat, Oprah a decis însă să ia o pauză. Acum însă revine cu o emisiune realizată pentru Apple TV+, ale cărei prime episoade se vor concentra pe rasismul din Statele Unite. Emisiunea va purtea un nume sugestiv, "The Oprah Conversation. "A venit timpul să readucem umanitatea în conversaţie", a spus Oprah Winfrey pe Twitter. Vedeta a adăugat că speră să aibă "conversaţii care să unească, nu să ne dezbine".

Oprah Winfrey a reuşit să cunoască celebritatea  şi să nu se abată de la drumul ei chiar dacă a avut o viaţă plină de încercări şi abuzuri. Prezentatoarea a povestit cum la nouă ani era violată de verişorul de 19 ani, dar, de frică, a ascuns asta de familia ei.

„Am fost violată la 9 ani de către un văr, apoi de un alt membru al familiei şi încă o dată de alt membru al familiei“, a mărturisit ea în timpul emisiunii care-a consacrat-o.

 

Modifică Setările