Fashion

Apariţia dezastruoasă a Rihannei. Fără sutien şi cu picioarele sugrumate în sandale gladiator

Apariţia dezastruoasă a Rihannei. Fără sutien şi cu picioarele sugrumate în sandale gladiator

A dat-o în bară cu cea mai recentă apariţie. Rihanna nu încetează să uimească cu fiecare defilare a sa pe la evenimente, aşa că nici cea mai recentă ţinută etalată nu a trecut neobservată, mai ales că nu renunţă în ruptul capului la fustele ample de prinţesă.

A fost o noapte mare pentru cântăreaţa care şi-a lansat noua linie Fenty Beauty la New York Fashion Week. Rihanna, 29 de ani, nu a putut trece neobservată, căcă ţinuta sa a fost una ţipătoare. Îmbrăcată toată în  galben şi împodobită cu bijuterii slipitoare, Riri parcă a amintit de controversata sa apariţie de la Met Gala de acum câţiva ani, într-o rochie tot galben aprins, comparată la acea vreme cu o mare felie de pizza.

Ţinuta purtată la Met Gala a fost un dezastru.

Ei bine, a revenit în aceeaşi culoare puternică şi cu acelaşi model de fustă înfoiată pentru care a fost criticată în nenumărate rânduri, chiar la un show de modă.  Joi seara, artista a renunţat la sutien şi a pus pe ea o bluză semitransaprentă simplă, legată în talie, alături de o fustă cu crăpătură pe picior şi trenă. De parcă nu era de ajuns, a optat şi pentru cercei rotunzi strălucitori, o mulţime de brăţări cu pietre preţioase, inele şi, piesa de rezistenţă, sandalele aurii care se legau pe picior până la pulpă. Total nepotrivite pentru noua sa siluetă mult mai voluptoasă, ţinuta nu a făcut nimic mai mult decât să scoată şi mai tare în evidenţă kilogramele în plus ale divei. Să nu mai vorbim de sandalele gladiator care păreau să-i sugrume picioarele.

Picioarele sale au arătat inestetic în sandalele mult prea strâmte.

Foto: Hepta

Modifică Setările