News

Apariţii surprinzătoare la Oscarurile cinematografiei româneşti

Apariţii surprinzătoare la Oscarurile cinematografiei româneşti camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Premiile GOPO, cel mai important eveniment dedicat industriei cinematografice autohtone, au fost înmânate, marţi seară, pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, în sala „Ion Luca Caragiale”.

În buna tradiţie, invitaţii au strălucit pe covorul roşu la cea de-a XI-a ediţie a premiilor denumite, simbolic, "Oscarurile Româneşti". Şi în acest an, festivitatea a fost prezentată de actorul Alexandru Bogdan, iar favoriţii serii au fost Dana Dogaru, cea care a primit premiul pentru "Cea mai bună actriţă în rol principal" pentru rolul din filmul "Sieranevada", iar lui George Visu i s-a înmânat premiul pentru "Cel mai bun actor într-un rol principal" pentru lungmetrajul "Câini". De altfel, "Sieranevada" a fost recompensat la mai multe categorii: ”Cel mai bun film”, ”Cel mai bun regizor”- Cristi Puiu, ”Cel mai bun scenariu”- Cristi Puiu, ”Cea mai buna actriţă în rol secundar”- Ana Ciontea şi ”Cel mai bun montaj” - Letiţia Ştefănescu şi Ciprian Cimpoi, transformându-se, astfel, în laureatul acestei ediţii. Lista completă a câştigătorilor aici.

Iată ce ţinute au etalat vedetele pe covorul roşu:

Black & white glamour

Ioana Flora, Rona Hartner şi Ana Ularu au ales pentru această seară de gală ţinute în nuanţa purităţii.

Senzualitatea a fost reprezentată cu succes şi de ţinute în nuanţe dark, cu croieli speciale şi materiale fine. Astfel, Monica Bîrlădeanu şi Iulia Verdeş au optat pentru un decolteu abisal, în timp ce Albertina şi Diana Cavallioti au ales mătasea şi dantela.

Seara a fost bine reprezentată şi la capitolul cupluri, iar eleganţa nu a lipsit din tabloul creat de acestea. Iată două dintre ele: Dan Chişu, alături de Alina Chivulescu şi Laura Cosoi împreună cu soţul ei, Cosmin Curticăpean.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările