News

"Arăta de parcă tocmai ce fusese înjunghiată în inimă". Cum a murit puţin Jennifer Aniston, acum 15 ani, când a aflat despre Shiloh Jolie-Pitt

"Arăta de parcă tocmai ce fusese înjunghiată în inimă". Cum a murit puţin Jennifer Aniston, acum 15 ani, când a aflat despre Shiloh Jolie-Pitt camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La 15 ani de la divorţul lor, lumea este din nou fascinată de povestea lui Brad Pitt şi a lui Jennifer Aniston.

O povestea de dragoste care va rămâne, fără doar şi poate, un clasic al Hollywoodului. Ei bine, după ce Aniston şi Pitt s-au reunit, virtual, la citirea unui scenariu pentru o cauză nobilă, alături de alţi mari actori din Cetatea Filmului, fanii au sesizat că între cei doi mai există, încă, afecţiune, chiar şi după atâţia ani.

Cu acest prilej, presa a mai scormonit în trecutul atât de mult discutat al celor doi, descoperind un moment foarte dureros pentru Jennifer Aniston (51), imediat după divorţul de cel care a fost iubirea vieţii ei, în 2005.

Cei doi s-au despărţit în ianuarie 2005, după ce Brad i-a mărturisit că s-a îndrăgostit de Angelina Jolie pe platourile de filmare ale peliculei Domnul şi Doamna Smith, iar în martie au început acţiunile de divorţ.

Ei bine, în plin proces de divorţ, Brad începuse deja să se afişeze cu Angelina Jolie, lucru care a distrus-o sentimental pe Jennifer. În timpul unui interviu pe care aceasta îl acorda revistei Vanity Fair, în luna septembrie a acelui an, Jennifer, pe atunci în vârstă de 36 de ani, a avut o cădere chiar în faţa reporterului care o intervieva. 

Acesta a adus în discuţie faptul că se zvoneşte că Brad a lăsat-o deja însărcinată pe Angelina, la nici un an de la despărţirea de Aniston. Auzind acestea, Jennifer a arătat de parcă tocmai ce fusese înjunghiată în inimă, conform dezvăluirilor reporterului. Actriţa a început, apoi, să plângă în tăcere timp de câteva minute, fără să-i mai pese că lacrimile în curgeau pe obraji, apoi a întors capul, fiind prea rănită pentru a mai da un răspuns. 

Mulţi se întreabă dacă nu cumva acea durere, de acum 15 ani, n-a fost motivul pentru care Jennifer n-a mai putut găsi dragostea în braţele altui bărbat. Astăzi, însă, Aniston spune că n-are niciun fel de regrete, ba chiar mărturiseşte că a fost norocoasă că a experimentat acel scurt mariaj cu Brad Pitt, care-a durat din 2000 până în 2005.

Comentarii

Modifică Setările