Body & Soul

Are 50 de ani, dar arată la fel de bine ca fiica ei

Are 50 de ani, dar arată la fel de bine ca fiica ei camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Este mama unei artiste celebre de la noi şi este şi bunică! Cu toate acestea, este mai sexy decât multe tinere. Ghiceşti despre cine este vorba?

Este un spirit tânăr şi crede că vârsta este doar o cifră. De altfel, ne-o demonstrează atât de des! Mama Antoniei, Denise Iacobescu, este plină de energie şi degajă un aer fresh de fiecare dată. Asta chiar dacă deja îşi ţine în braţe nepoţii!

La cei 50 de ani ai săi, Denise Iacobescu radiază de frumuseţe, dar nu are nici o operaţie estetică şi nici nu pierde timpul pe la saloane. Iar reţeta cu care se întreţine cuprinde crema de gălbenele, zâmbete, îngheţată şi alergatul după nepoţi.

Corpul ei tonifiat se datorează sportului. De la 13 ani, mama Antoniei a practicat volei, timp de cinci ani, apoi gimnastică doi ani, iar acum câţiva ani a mers, din plăcere, la scrimă. Mâncarea, sportul şi cremele fac parte din ritualul ei. “Datorită locurilor de muncă, pot să spun că mi-am dus viaţa pe tocuri de 11 centimetri şi, de când am nepoţi, încalţ destul de des adidaşi.  Fac 50 de ani, pe 16 iulie, şi toată lumea îmi pune aceeaşi întrebare: “Ce tot faci, de eşti aşa?”. Păi, merg la sală când am timp. Uneori ajung o dată pe săptămână, alteori de trei ori. Am circuitul meu de exerciţii, lucrez anumite părţi ale corpului, iar când nu am timp, lucrez acasă. Merg foarte mult pe jos, cu bicicleta, beau apă cât se poate de mult”, a declarat Denise Iacobescu, pentru Click!.

Cât despre ritualul ei de îngrijire, mama Antoniei spune că: “Până acum nu am intrat în nici o clinică de chirurgie estetică. De la vârsta de 12 ani am descoperit cremele şi produsele  pentru îngrijire a tenului. Folosesc creme de gălbenele care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă. E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă. Crema cu vitamina A face minuni în jurul ochilor şi, ca să evit ridurile de expresie, nu ies din casă fără ochelari de soare. Acasă am aparatura necesară: dispozitive manuale pentru curăţare, cele cu ultrasunete. Le am pe toate pentru că am fost şi cosmeticiană”.

Modifică Setările