Lifestyle

Are trup de model la aproape trei luni de naştere! Lili Sandu a luat cu asalt sala

Are trup de model la aproape trei luni de naştere! Lili Sandu a luat cu asalt sala

S-a îngrăşat 24 de kilograme în timpul sarcinii, dar acum e la un pas să piardă tot ce a acumulat. Lili Sandu a slăbit 15 kilograme, dar, pentru că nu vrea să se oprească aic, a revenit în sala de forţă.

„Să mă reîntorc în sală după mai bine de 9 luni de pauză a fost o provocare, dar mi-am dat seama cât de mult mi-au lipsit antrenamentele.
Acesta este corpul meu la 11 săptămâni de la naştere şi îmi iubesc fiecare urmă pe care sarcina a lăsat-o pentru că s-a descurcat de minune să protejeze şi să dea viaţă. Urmează o perioadă de transformare şi, chiar dacă din cele 24 de kg acumulate au mai rămas câteva de dat jos, antrenamentele vor fi light la început, iar regimul alimentar echilibrat şi hidratarea vor fi de asemenea factori importanţi in planul meu zilnic” , a scris Lili Sandu pe Instagram.

Artista urmează şi o dietă strictă. Artista a exclus din alimentaţie lactatele. “Nu mai mănânc lactate. Pe perioada sarcinii am mâncat iaurturi, dar acum deloc. Lactatele sunt în general destul de acide pentru organism şi, pe perioada sarcinii, am avut o celulită cum nu am avut niciodată în viaţa mea. M-am speriat, am zis că nu se mai duce, dar s-a mai dus. Nu ţin un regim vegan încă, dar mă îndrept către. Acum trebuie să lucrăm la tonifiere”.

 

Modifică Setările