Agenda

Armand Assante reprezintă România la New York VIDEO

Armand Assante reprezintă România la New York VIDEO

Celebrul actor ne va reprezenta la The Philip K. Dick Film Festival, cu filmul "The Wanderers/Vânătorul de spirite".

Producţia "The Wanderers/Vânătorul de spirite" - un thriller supernatural cu Armand Assante, Lior Ashkenazi, Raluca Aprodu şi Răzvan Vasilescu - cucereşte America într-un parcurs de festivaluri care începe la New York în această săptămână la The Philip K. Dick Film Festival.

Specializat în filme ştiinţifico-fantastice, The Philip K. Dick Film Festival descrie filmul drept „highly entertaining popcorn supernatural thriller” şi îl va prezenta publicului american pe 24 februarie într-o proiecţie la care participă Armand Assante, regizorul Dragoş Buliga, dar şi o parte din echipa de producţie.

Filmul a câştigat deja două premii „Best feature” la festivalurile de gen Dracula Film Festival, Braşov şi Unreal Film Festival, Memphis US şi face parte din selecţia oficială a festivalurilor Garden State Film Festival, New Jersey şi Glasgow Film Festival, Scoţia.

Publicul din România se va putea bucura de aventurile transilvănene ale vânătorului de spirite din luna aprilie, când filmul intră în cinematografele noastre.

Regizat de Dragoş Buliga şi bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, "The Wanderers/Vânătorul de spirite" este povestea unui american, Louis (Arman Assante), cel mai faimos vânător de fantome şi vampiri din lume, care împreună cu un jurnalist, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky. Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) şi care are în grijă şi o echipă de coreeni aflată în căutarea unui subiect senzaţional pentru un reality show.

În Transilvania, vânătorul de spirite ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieţii sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.

Distribuţia include atât actori români (Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeş, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonţ), actorul israelian Lior Ashkenazi protagonistul filmului „Foxtrot” care a câştigat Leul de argint la Festivalul de Film de la Veneţia 2017, actorii coreeni Bae Junghawa şi Sun Hojae, cât şi pe Branko Duric, un celebru actor şi muzician bosniac.

"The Wanderers/Vânătorul de spirite" este un proiect românesc independent filmat în engleză, română, germană şi coreeană, realizat de către de Wanderers Inc., Frame Film şi That’s the Film şi o echipă de producători din România, UK, Franţa, Spania. Filmările au avut loc în Sighişoara, Dofteana (jud Bacău) şi Bucureşti.

Filmul reuneşte o echipă de profesionişti în domeniu, imaginea fiind semnată de Şerban Ionescu, make-up Effects Designer Erik Gosselin (X-Men: Apocalypse 2016, Crimson Peak 2015), special make-up Edwina Vodă, efectele speciale vizuale sunt asigurate de Felician Lepădatu (Zero Theorem), scenografia de Sorin Boncea, iar costumele au fost realizate de Luminiţa Lungu.

"The Wanderers/Vânătorul de spirite" va avea premiera de gală în România în aprilie printr-o proiecţie la care va participa întreaga distribuţie dar care va fi deschisă şi publicului larg.

Modifică Setările