OK! goes to Dubai

Armani Resorts - Luxul în stil italian

Armani Resorts - Luxul în stil italian

Dacă planifici o vacanţă cu stil, preferi luxul şi extremele, alege unul dintre resorturile lanţului de lux Armani, fie  în Dubai, fie chiar în capitala bunului gust, Milano Intrarea în hotel, la baza Burj Khalifa ARMANI HOTEL DUBAI

Pe tărâmul luxului şi al contrastelor, Dubai, se află primul hotel construit din lanţul celebrului designer. Dominând întreaga zonă Downtown Dubai, iconicul Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume, găzduieşte exclusivistul hotel Armani, gândit şi lansat chiar de Giorgio Armani. Amprenta sa este evidentă în ceea ce priveşte eleganţa pură transmisă de minimalismul specific, confortul sofisticat, nuanţele folosite din gama de gri, bej, maro deschis, preferatele lui. Toate au dus la crearea conceptului Stay with Armani, un concept signature foarte la modă în secolul nostru. Minimalismul elegant şi arhitectura modernă au făcut din acest hotel una dintre atracţiile zonei.

Clienţii beneficiază de consierge personalizat la fiecare etaj, astfel încât nevoile fiecărui turist pot fi satisfăcute în cel mai scurt timp. Hotelul are opt etaje, iar pentru o experienţă luxury, clienţii premium pot sta la etajele 38 şi 39, în apartamentele în care şi-au petrecut vacanţa vedete precum Kim Kardashian sau Will Smith. Priveliştea îţi taie respiraţia, căci de acolo poţi vedea întregul emirat.

De la balcoane şi de la terasa hotelului se poate urmări celebrul dans al fântânilor, iar un culoar special leagă hotelul de una dintre cele mai mari destinaţii de shopping din lume, The Dubai Mall. Pentru a vizita emiratul, hotelul pune la dispoziţie celebrele limuzine Bentley şi Cadillac Escalade. Astfel, clienţii pot vizita palatal primului ministru, cartierul Bastakiya, vechiul Dubai cu portul de gondola, Burj Al Arab, Palm Jumeirah şi Dubai Marina.

Cazarea în acest hotel variază de la 300 euro/noapte, o camera dublă cu mic dejun inclus, până la 4000/euro pe noapte, un apartament cu trei dormitoare, living, birou şi private serving. Domeniul culinar este bine aspectat, clienţii având posibilitatea să încerce preparate inedite din bucătăria indiană, japoneză, mediteraneană şi adevărata bucătărie italiană. Hotelul este recunoscut şi pentru experienţa SPA de 5 stele, cu tratamente personalizate, experienţe senzoriale unice, gândite chiar de Giorgio Armani, în cadrul Armani/SPA, dar şi pentru sălile de conferinţă şi organizarea de nunţi exclusiviste pe terasa somptuoasă.

Clanul Kardashian s-a bucurat de serviciile Armani Dubai.

ARMANI HOTEL MILANO

Armani Lounge oferă o panoramă spectaculoasă.

Un alt sinonim al luxului este Armani Hotel Milano, amenajat în clădirea gândită de arhitectul Enrico A.Griffini în 1937 şi aflat în cel mai important cartier al modei din oraşul italian. La doar cinci minute de mers până la celebrele străzi destinate shoppingului: VIa Montenapoleone şi Via della Spiga, celebra Scala di Milano sau Piazza di Duomo.

Modifică Setările