News

Arnold Schwarzenegger şi-a recunoscut infidelitatea

Faimosul actor a făcut câteva dezvăluiri incendiare în autobiografia „Total Recall: My Unbelievably True Life Story”, printre care cea legată de o aventură pe care a avut-o când era împreună cu Maria Shriver. Cu cine şi-a înşelat partenera?

„Terminator” a recunoscut că a înşelat-o pe Maria Shriver - iubita sa de-atunci, care i-a devenit ulterior soţie - cu partenera lui din filmul „Red Sonja”, în 1985. Amanta a fost nimeni alta decât actriţa daneză Brigitte Nielsen.

„Am avut o aventură cu Brigitte Nielsen”, au fost cuvintele care au stârnit rumoare la Hollywood. Se pare că întreaga carte este un real succes, iar starul de 65 de ani plănuieşte să nu împartă profitul obţinut de pe urma autobiografiei cu nimeni, nici măcar cu Maria, care i-a fost alături 34 de ani şi, în ciuda despărţirii dintre Shriver şi Arnold, reprezintă subiectul principal al „Total Recall: My Unbelievably True Life Story”.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO/VIDEO Fiul lui Schwarzenegger, noul burlac hot al Hollywoodului

News

FOTO/VIDEO Fiul lui Schwarzenegger, noul burlac hot al Hollywoodului

După ce presa internaţională a dat drept sigură o relaţie între el şi Miley Cyrus, ochii presei au fost şi mai atenţi asupra lui Patrick Schwarzenegger. Deunăzi, el a fost văzut la un eveniment însoţit nu de noua lui iubită, ci de…

News

Soţia lui Arnold Schwarzenegger amână divorţul

Maria Shiver s-a răzgândit din nou cu privire la despărţirea de actorul de 65 de ani şi a decis să amâne divorţul pe care l-a intentat de acum doi ani, dând naştere suspiciunilor privind o posibilă împăcare a lor.

FOTO Ferma lui Arnold, scoasă la vânzare

News

FOTO Ferma lui Arnold, scoasă la vânzare

S-au despărţit cu mult tam-tam în luna mai a anului trecut, dar Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver tot mai au încă unele lucruri de împărţit, printre care şi ferma în care au locuit în ultimii trei ani de căsnicie.