News

„Aşa arătam cînd eram mică!“. Poze vechi şi inedite cu vedetele

„Aşa arătam cînd eram mică!“. Poze vechi şi inedite cu vedetele

Throwback Thursday este ziua aceea în care vedetele postează poze vechi şi inedite cu ele, pe conturile sociale, pentru ca noi să avem de ce ne amuza. În sensul bun al cuvântului, căci aceste ipostaze simpatice cu celebrităţile, dinainte de faimă, sunt mult mai interesante decât pozele lor actuale, majoritatea atât de studiate şi artificiale.

Să vedem, aşadar, cine ce a mai urcat, ieri, pe Instagram!

Kelly Rowland

Fosta membră a trupei Destiny's Child nu poate să nu fie nostalgică după vremurile bune în care activa în celebră trupă de fete. Iat-o aici alături de Beyoncé şi Michelle.kelly rowland

Amber Rose

Ştim că e greu de crezut, dar această puştoaică zâmbăreaţă este chiar fosta iubită a lui Kanye West. Aici, la 12 ani, cu mult mai mult păr şi mai puţin autobronzant.

amber rose

Hugh Jackman

Era în septembrie, anul 1972, pe când australianul acum în vârstă de 47 de ani era un băieţel dolofan, care se bucura de mare şi de soare.

hugh jackman

Rosie Huntington-Whiteley

Superba logodnică a lui Jason Statham era superbă şi la începutul carierei sale de model, după cum o demonstrează această fotografie postată de vedetă, de când locuia singură, la Londra.

rosie

Modifică Setările