Fashion

Aşa DA! Rochii fabuloase la amfAR NY Fashion Week Gala

de admin

Este ironic cum mai-micile vedete de la Hollywood ştiu să se îmbrace cu mai mult stil şi mai multă inspiraţie decât marile staruri ce-şi fac remarcată prezenţa la gale de prestigiu, precum BAFTA ori Grammy, în ţinute oribile, de parcă toţi stiliştii ar fi luat o pauză generală fix în toiul petrecerilor.

Pentru că perindarea atâtor frumuseţi la amfAR New York Fashion Week Gala ne-a surprins atât de plăcut, că n-avem cum să nu vi le prezentăm pe rând, cum se cuvine, admirându-le eleganţa, liniile siluetelor, contururile puse în valoare de culori divine ale rochiilor lor fabuloase.

Pe scurt, amfAR – American Foudnation for AIDS Research este un eveniment formal găzduit în ajunul Săptămânii de Modă de la New York, cu dresscode black-tie, iar o masă rezervată costă 75.000 de dolari, cu scop caritabil. Printre vedetele prezente s-au numărar Rosario Dawnson – invitată de onoare - , Whoopi Goldberg, Jeremy Piven, Alessandra Ambrosio, Chelsea Clinton, Naomi Campbell, Camila Alves, Heidi Klum, Paris Hilton şi multe altele.

Nicki Hilton

Naomi Campbell

Toni Garrn

Kendall Jenner

Camila Alves

Brooke Shields

Kelly Rutherford

Paris Hilton

Rosario Dawson

FOTO GETTY

Comentarii

Articole asemănătoare

Seal, incapabil de-a fi fericit?

News

Seal, incapabil de-a fi fericit?

Fashion

Cele mai frumoase rochii de seară la CFDA Fashion Awards: ce-au purtat vedetele?

Odă bunului gust vestimentar! Gala Council of Fashion Designers of America a sărbătorit spuma industriei modei, iar celebrităţile care abia aşteptau să impresioneze cu ţinutele lor opulente sau scoase din tipar au apărut alături de marii designeri ai lumii, chiar aseară, în New York. Premiile s-au îndreptat către creatorii care s-au făcut remarcaţi în ultimul an şi care au schimbat lumea designului vestimentar.

FOTO Heidi Klum, la 41 de ani, prea dezbrăcată pentru o gală black-tie

News

FOTO Heidi Klum, la 41 de ani, prea dezbrăcată pentru o gală black-tie

Cum putea să se prezinte diva de origine germană dacă nu cât mai dezbrăcată, la limita decenţei, la un eveniment black tie? La gala amfAR New York Fashion Week de ieri seară, unde toate doamnele şi domnişoarele celebre au ales rochii elegante, Heidi Klum s-a gândit că

FOTO Pictorial inedit cu Brooklyn Beckham. E copia fidelă a mamei sale, Victoria!

Fashion

FOTO Pictorial inedit cu Brooklyn Beckham. E copia fidelă a mamei sale, Victoria!

Brooklyn pare deja un profesionist când vine vorba de shootinguri şi apariţii în pictoriale, schimbând mai multe posturi de manechin cu o naturaleţe fermecătoare.

Frumoasele balului! Cele mai sexy ţinute ale vedetelor: Rihanna şochează la gala amfAR!

Fashion

Frumoasele balului! Cele mai sexy ţinute ale vedetelor: Rihanna şochează la gala amfAR!

Se invită toate femeile glamour ale Hollywoodului la unul dintre cele mai high class evenimente. Se îmbracă în cele mai provocatoare şi stilate rochii şi se admiră timp îndelungat. Iar când gazda serii este nimeni alta decât lifestyle guru Gwyneth Paltrow, celebrându-l pe marele designer Tom Ford... să ne aşteptăm la surprize! Cele mai apreciate femei celebre au excelat şi şocat pe covorul roşu, lăsând foarte multă piele la vedere!

Fashion

FOTO Vedete la Săptămâna Modei: Paloma Faith, fashion all inclusive!

Cine a ocupat locurile din primul rând, la Săptămâna Modei din capitala fashionului, Parisul? Evident, celebrităţile care au dorit să epateze cu alegeri vestimentare provocatoare, stilate, elegante şi neconvenţionale. De la femeile din clanul Kardashian la superbele Salma Hayek şi Ciara, ne putem delecta cu ţinute numai una şi una.