Fashion

Aşa DA! Rochii fabuloase la amfAR NY Fashion Week Gala

de admin

Este ironic cum mai-micile vedete de la Hollywood ştiu să se îmbrace cu mai mult stil şi mai multă inspiraţie decât marile staruri ce-şi fac remarcată prezenţa la gale de prestigiu, precum BAFTA ori Grammy, în ţinute oribile, de parcă toţi stiliştii ar fi luat o pauză generală fix în toiul petrecerilor.

Pentru că perindarea atâtor frumuseţi la amfAR New York Fashion Week Gala ne-a surprins atât de plăcut, că n-avem cum să nu vi le prezentăm pe rând, cum se cuvine, admirându-le eleganţa, liniile siluetelor, contururile puse în valoare de culori divine ale rochiilor lor fabuloase.

Pe scurt, amfAR – American Foudnation for AIDS Research este un eveniment formal găzduit în ajunul Săptămânii de Modă de la New York, cu dresscode black-tie, iar o masă rezervată costă 75.000 de dolari, cu scop caritabil. Printre vedetele prezente s-au numărar Rosario Dawnson – invitată de onoare - , Whoopi Goldberg, Jeremy Piven, Alessandra Ambrosio, Chelsea Clinton, Naomi Campbell, Camila Alves, Heidi Klum, Paris Hilton şi multe altele.

Nicki Hilton

Naomi Campbell

Toni Garrn

Kendall Jenner

Camila Alves

Brooke Shields

Kelly Rutherford

Paris Hilton

Rosario Dawson

FOTO GETTY

Modifică Setările