News

Aşa mamă, aşa fiu. Uite cum arată şi, mai ales, cum cântă fiul Nicolei VIDEO

Aşa mamă, aşa fiu. Uite cum arată şi, mai ales, cum cântă fiul Nicolei VIDEO

Auzim tot mai rar de Nicola, dar l-am descoperit mai nou pe fiul ei. Fostul soţ al cântăreţei, cunoscutul compozitor Mihai Alexandru, îşi prezintă băiatul: Jonathan Alexandru, un talent incredibil. Nicola

Nicola a fost mereu discretă în ceea ce priveşte familia sa, mai ales după divorţul de Mihai Alexandru, care şi-a refăcut rapid viaţa alături de o femeie mult mai tânără.

Mihai Alexandru
Mihai Alexandru

Cu toate acestea, ne face plăcere să descoperim că unul dintre cei doi copii ai lor, Jonathan, le-a moştenit talentul la muzică. Şi, pentru că este un motiv mare de mândrie, Mihai Alexandru a făcut publică activitatea fiului său, Jonathan Alexandru.

"Dragii mei este o mare bucurie pentru mine să vi-l prezint pe fiul meu, Jonathan Christian Alexandru, interpretând prima lui piesă compusă de mine. Eu zic că au ieşit minunat, atât piesa, cât şi clipul", a scris Mihai Alexandru pe pagina lui de socializare, ataşând videoclipul realizat de fiul său.

Întrebat de fani unde studiază fiul său, Mihai Alexandru a răspuns că "Jony e cel mai mic (dintre copii, n.r.) şi este student în anul 3 la Conservator, canto clasic".

Nicola are 3 copii: un băiat, Andrei,  făcut în urma unei relaţii din tinereţe, şi un fiu şi o fiică – Jonathan şi Maria, din căsnicia cu muzicianul Mihai Alexandru.

Modifică Setările