News

Aşa tată, aşa fiu! Gabriel-Kane Day Lewis e copia fidelă a tatălui său!

Aşa tată, aşa fiu! Gabriel-Kane Day Lewis e copia fidelă a tatălui său!

Câştigătorul a trei premii Oscar are un fiu de 22 de ani care îi seamănă perfect! Gabriel-Kane, pe numele său, este un tânăr model, cu aspiraţii înalte, pe care am avut ocazia să-l vedem la prezentarea de modă Dior, din cadrul Săptămânei Modei de la Paris. Gabriel şi tatăl său, celebrul actor Daniel-Day Lweis Fiind model, fiul lui Daniel Day Lewis e interesat de tot ce mişcă în industria fashion. Aşa că luni, Gabriel s-a numărat printre invitaţii de vază la prezentarea de modă Christian Dior. Tânărul de 22 de ani s-a prezentat la acest eveniment într-o ţinută uber-chic, compusă dintr-o ”bomber jacket” bleumarin, pantaloni negri, pantofi asortaţi şi multe accesorii argintii.

Şi trebuie să recunoaştem că deşi Gabriel adopta un look mai de ”bad boy”, afişând nenumărate tatuaje, imaginea lui este destul de asemănătoare cu cea a tatălui său, în vârstă acum de 60 de ani. Se pare că aşchia nu sare departe de trunchi!

Are 22 de ani şi e model.

Gabriel este fiul starului hollywoodian şi al actriţei de origine franceză Isabelle Adjani. Acesta a venit pe lume la puţin timp după ce relaţia de şase ani dintre Daniel şi Isabelle s-a încheiat. În 1995, actorul a părăsit-o pe mama copilului său prin fax, însă nu a mărturisit niciodată care au fost motivele care au dus la această despărţire care a avut loc fix înainte ca fiul lor să nască.

Părinţii lui. Daniel Day Lewis şi Isabelle Adjani

foto: Getty Images/ arhivă OK!

Modifică Setările