News

Ashley Graham a născut. A devenit pentru prima oară mamă la 32 de ani

Ashley Graham a născut. A devenit pentru prima oară mamă la 32 de ani camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ashley Graham trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa. Fotomodelul a devenit mamă pentru prima dată, la 32 de ani. 

Veşti bune chiar la început de 2020 vin de peste Ocean. Ashley Graham a devenit mamă pentru prima oară, chiar acum, în luna ianuarie. La 32 de ani ea trăieşte cea mai mare bucurie, şi-a dus deja bebeluşul la piept. Luni de zile a aşteptat marea întâlnire!

Ashley Graham, în vârstă de 32 de ani, şi soţul ei Justin Ervin, în vârstă de 31 de ani, au devenit părinţi pentru prima dată în urmă cu doar câteva zile. Vedeta a adus pe lume un fiu sâmbătă, după cum a dezvăluit chiar ea luni, pe Instagram:

„Sâmbătă, la ora 18:00, vieţile noastre s-au schimbat în bine. Vă mulţumim pentru toată dragostea şi sprijinul acordat în acest moment incredibil ”.

Momentan, fotomodelul nu a publicat nicio poză cu băieţelul său, nu a precizat nici numele acestuia. 

Cel mai renumit model plus-sized, îmbrăcat de brandul românesc Murmur

Andreea Bădală se numără printre designerii români purtaţi de vedete de peste Ocean. Rochiţa ”Web Black”, ce poartă eticheta Murmur, a fost îmbrăcată de celebrul model plus-sized Ashley Graham, la un eveniment oficial. Ashley Graham, într-o creaţie Murmur Ashley Graham şi-a făcut apariţia la evenimentul anual Carma Foundation ,,Gemini’s Give Back” într-o rochiţă semnată de designerul român Andreea Bădală. Rochia, o abordare îndrăzneaţă a ţinutei clasice, asortată cu o lenjerie intimă simplă şi sandalele decupate, conturează formele amornioase ale modelului, completând look-ul natural.