News

Ashton Kutcher suferă că i-a fost interzis să se vadă cu cele trei fiice ale lui Demi Moore

Ashton Kutcher suferă că i-a fost interzis să se vadă cu cele trei fiice ale lui Demi Moore

Înainte să se căsătorească cu Mila Kunis, cu care are acum doi copii, Ashton Kutcher a fost tată vitreg pentru cele trei fiice ale fostei sale, actriţa Demi Moore. Din păcate, însă, la divorţ, lui Ashton i-a fost interzisă apropiera de Tallulah, Rumer şi Scout. Ashton şi Demi, pe vremea când formau un cuplu Într-un interviu recent, acordat celor de la ”The Howard Stern Show”, Ashton a mărturisit că îi este foarte dor de cele trei fiice ale fostei sale, pe care le-a crescut ca pe propriile fiice, şi că suferă din cauza situaţiei din prezent. ”Prima oară când am devenit tată aveam 25 de ani. Talluah avea 8 ani, Rumer 13, fiind cea mai mare, şi Scout doar 9. Le iubesc pe aceste fete ca pe proprii mei copii, am ajutat la creşterea lor. Talullah avea 18 ani când eu şi Demi am divorţat”, a mărturisit, sincer, Ashton Kutcher.

Totuşi, Ashton recunoaşte că a mai vorbit cu ele în toată această perioadă, chiar dacă n-a avut ocazia să le mai revadă. ”Vorbesc tot timpul cu Rumer (27), câteodată şi cu Talullah (22), iar cu Scout (25) foarte rar. Însă, nu le-am mai văzut”, a mai precizat acesta, înainte de a recunoaşte că a fost decizia lui Demi de a nu se mai întâlni cu ele.

Demi Moore şi Bruce Willis, alături de cele trei fiice ale lor

”E e foarte ciudat pentru ele. Închipuie-ţi că persoana care a fost atâta vreme în viaţa lor, şi care a fost ca un tată pentru ele, brusc dispare din peisaj. O perioadă a fost de genul „nu le contacta, să nu te vezi cu ele”, şi am fost nevoit să respect dorinţele tuturor. Şi da, mă doare foarte tare. Le iubesc atât de mult şi au fost o mare parte din viaţa mea. La un moment dat, o să reluăm relaţia. Cel puţin eu pentru asta lupt”, a dezvăluit soţul Milei Kunis.

Ashton, Demi şi două dintre fiicele ei

Amintim că Ashton Kutcher şi Mila Kunis s-au căsătorit la doi ani după ce actorul a divorţat de Demi Moore. Cei doi au, în prezent, doi copii: Wyatt Isabelle (2 ani) şi Dimitri (6 luni).

Familia lui. Mila, Wyatt şi Dimitri
Modifică Setările