News

Asta ar fi mutarea anului! Vrea să lase „iUmor“ pentru „Românii au talent“?

Asta ar fi mutarea anului! Vrea să lase „iUmor“ pentru „Românii au talent“?

În urmă cu mai mulţi ani, despre Mihai Bendeac s-a spus că ar urma să ajungă în juriul „Românii au talent“, acolo unde urma să facă echipă cu Andra, Andi Moisescu şi Cabral. Din păcate pentru el, juratul de la „iUmor“ nu a putut să părăsească Antena 1, astfel că juriul emisiunii de la Pro TV a fost format atunci din Andra, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis.

După cum notează acum presa de scandal, Mihai Bendeac ar fi rămas că gândul la Pro TV şi la emisiunea pe care trebuia să o jurizeze, astfel că a făcut recent o comparaţie între „iUmor“ şi „Românii au talent“.

„Acolo niciodată nu se întâmpla aşa ceva, se tăia la montaj. Ei se înţelegeau din priviri. Vreau o zi în care totul este glamorous şi decent. Oamenii ăia au o imagine impecabilă. Noi suntem vai de capul nostru. Imaginează-ţi că Andra se uită la Călinescu şi-l întreabă dacă şi-a făcut vreodată colonoscopie. Se tăia la montaj tot. Nu poţi să dai la televizor aşa ceva, mai ales că vine din nimic. De ce nu suntem şi noi un show mare?“, a spus Mihai Bendeac, deranjat de faptul că Delia l-a întrebat din senin dacă a făcut vreodată o colonoscopie, iar întregul moment a fost difuzat pe post.

Modifică Setările