News

Atac în Los Angeles! Câinii lui Lady Gaga au fost furaţi, iar cel care îi plimba împuşcat

Atac în Los Angeles! Câinii lui Lady Gaga au fost furaţi, iar cel care îi plimba împuşcat

Lady Gaga e distrusă după ce doi bărbaţi înarmaţi l-au împuşcat pe cel care îi plimba câinii şi-au furat două dintre animalele sale de companie.

Poliţia din Los Angeles a confirmat că o serie de împuşcături au avut loc miercuri seară în West Hollywood, cu puţin timp înainte de ora locală 22:00, victima fiind transportată la spital, relatează Fox News şi The Independent.

Ofiţerul de poliţie a confirmat de asemenea pentru Fox News că doi câini din rasa Bulldog Francez - despre care se crede că i-ar aparţine artistei Lady Gaga - “au fost luaţi” în cursul incidentului.

„Gaga se roagă pentru întoarcerea lui Koji şi Gustav şi pentru recuperarea rapidă a celui care avea grijă de ei”, spune o persoană din anturajul vedetei.

Cântăreaţa oferă o recompensă de 500.000 de dolari oricui îi returnează câinii în siguranţă.

Ryan Fischer a fost internat în spital după ce a fost împuşcat în Los Angeles, în timp ce plimba buldogii vedetei. Poliţia a declarat pentru Daily Mail că tânărul de 30 de ani a fost împuşcat în piept de patru ori de doi bărbaţi cu şepci de baseball, care au şi plecat cu câinii. Poliţia a reuşit să recupereze un al treilea câine, pe Miss Asia.

Fischer era conştient când au sosit autorităţile la faţa locului, dar se lupta să respire.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările