News

Atac la Prinţul Charles

Atac la Prinţul Charles

Un neozeelandez antiregalist a vrut să arunce cu excremente de cal în cuplul regal, aflat zilele acestea într-o vizită oficială pe insulă.

Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, Ducesă de Cornwall, se află în prezent în turneu în Asia-Pacific, în cadrul celebrării jubileului de diamant al reginei Elisabeta a II-a. Noua Zeelandă este ultima lor etapă, înaintea plecării lor, vineri.

Ieri, cu puţin timp înainte ca cei doi membri ai familiei regale britanice să meargă să se întâlnească cu mulţimea pe faleză, la Auckland, poliţiştii au arestat un protestatar în vârstă de 74 de ani, un cunoscut antiregalist, care se pregătea să boicoteze vizita cuplului princiar. După audiere, Sam Bracanov a declarat că a cumpărat excremente de cal, pe care le-a amestecat cu apă, având ca obiectiv să arunce amestecul în Charles.

„Aş fi făcut-o!“, a declarat el. Bărbatul a vrut astfel să protesteze faţă de poziţia privilegiată de moştenitor al tronului. „El nu este în această poziţie din cauza creierului, ci din cauza corpului. Ceea ce produce corpul cade în toaletă, l-aş fi atins, prin urmare, cu acel ceva care merge la toaletă“, a adăugat el.

Acum, deşi a fost eliberat pe cauţiune, a primit interdicţie să se apropie la mai puţin de 500 de metri de cuplul regal.

Aceasta nu este prima ispravă de acest fel a antiregalistului. În timpul unei precedente a prinţului Charles în Noua Zeelandă, în 1994, Bracanov a încercat să îl stropească cu deodorant, pentru a elimina „mirosul greu al regalităţii“, potrivit presei locale.

În 1988, el a aruncat cu o găleată de excremente într-o maşină care îl transporta pe regele Spaniei, Juan Carlos, potrivit Fairfax Media. El a fost declarat vinovat de tulburarea ordinii publice.

Foto: Reuters, Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Vacanţa exotică a lui Virgil Ianţu

News

FOTO Vacanţa exotică a lui Virgil Ianţu

Ca mai toate vedetele care se respectă, fostul prezentator al show-ului “Vrei să fii miliardar” şi-a permis un concediu la cald, chiar la începutul anului. Iată în ce paradis a ales să evadeze.

FOTO Dezvăluirile Camillei despre Prinţul Charles

News

FOTO Dezvăluirile Camillei despre Prinţul Charles

Într-un interviu acordat în timpul vizitei pe care cuplul princiar britanic o efectuează în India, Ducesa de Cornwall a dezvăluit că soţul ei este „cea mai dificilă persoană din lume pentru care trebuie să cumperi un cadou“.