News

Atunci şi acum. Cât s-a schimbat Michael Keaton în ultimii ani?

Atunci şi acum. Cât s-a schimbat Michael Keaton în ultimii ani?

Actor Michael Keaton poses for pictures as he arrives at the "Museum of the Moving Image Salute to Ron Howard" held at the Waldorf Astoria hotel in New York, on Sunday December 4, 2005. (Pictured : Michael Keaton). Photo by Nicolas Khayat/ABACAUSA.COM

Este unul dintre cei mai cunoscuţi şi de succes actori de la Hollywood graţie rolurilor din peliculele ”Batman”, ”Live from Baghdad”, ”Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance), ”Spotlight”, ”The Founder”, ”Night Shift”, etc. Michael Keaton, în 2005. La cei 65 de ani, Michael Keaton se poate lăuda cu o carieră cinematografică de peste 35 de ani, timp în care a strâns 37 de nominalizări la unele dintre cele mai prestigioase premii, printre care şi o nominalizare la premiile Oscar, şi alte 64 de câştiguri, printre care şi un Glob de Aur, câştigat în 2015 pentru impecabila prestaţie din ”Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)”.

Este, aşadar, una dintre cele mai cunoscute figuri de la Hollywood, faima câştigându-şi-o încă din primii ani de activitate. Ei bine, tocmai la asta ne gândeam şi noi zilele acestea – la cum arăta Michael Keaton în primii ani de carieră şi cum s-a schimbat actorul în anii ce-au urmat.

0113-michael-keaton-genes-launch-3

Culmea e că noi am găsit o fotografie cu celebrul actor, ce datează din 1987, adică din urmă cu 30 de ani. Şi trebuie să recunoaştem că am fost surprinşi să vedem că actorul nu s-a schimbat chiar deloc de atunci.

Nu ştim dacă la mijloc e vorba de intervenţia vreunui medic estetician, dar e clar că actorul arată la 65 de ani la fel de bine cum arăta şi la 35. Voi ce spuneţi? Şi-a făcut vreo operaţie estetică sau se bucură de gene bune?