News

Au apărut goale pe coperţile revistelor. Vezi despre ce vedete este vorba!

de admin

Frumuseţea aduce bani. Acesta ar putea fi motivul pentru care mai multe vedete de la Hollywood au pozat nud pentru diverse reviste. Însă, cum celebrităţile nu duc lipsa banilor, un motiv mai plauzibil ar putea fi doza de popularitate pe care o dobândesc după ce-şi expun trupurile.

Haideţi să vedem care sunt vedetele curajoase care şi-au expus trupurile pe coperţile revistelor.

Lady Gaga este una dintre vedetele cu o ascensiune rapidă. Odată intrată în topurile muzicale, Gaga a acaparat scena muzicală. Adorată pentru muzica ei şi criticată pentru apariţiile ei excentrice, cântăreaţa a stârnit interesul tuturor când s-a lăsat pozată goală pentru revista GQ.

Click pe următoarea!

Rihanna este una dintre artistele cotate cel mai bine. Cu avere frumuşică, Rihanna continuă să fie în preferinţele tinerilor şi să susţină numeroase concerte. Desigur, nici Rihanna nu a fost absolvită de scandaluri, numele ei apărând deseori pe prima pagină a ziarelor de scandal. O apariţie controversată a fost şi coperta realizată pentru GQ în 2012.

Jennifer Aniston a fost numită deseori cea mai sexy femeie din lume. Actriţa are o carieră reuşită în cinematografie şi este una dintre cele mai iubite vedete de la Hollywood. Deşi nu prea a avut noroc în dragoste, după eşecul căsniciei cu Brad Pitt, Aniston a fost întotdeauna dorită de publicul masculin. De aceea, momentul când a decis să pozeze nud pentru revista GQ a fost unul aşteptat de toţi.

Nu este cunoscută tocmai pentru cuminţenia ei, motiv pentru care decizia ei de a poza nud nu a luat pe nimeni prin surprindere. Kim Kardashian, căci despre ea este vorba, a strâns o adevărată avere din pictorialele şi apariţiile ele incendiare. Unna dintre cele mai îndrăzneţe apariţii a fost şi coperta realizată pentru o revistă americană.

Miranda Kerr este o altă vedetă care a incitat imaginaţia bărbaţilor cu un pictorial nud. Modelul Victoria`s Secret este considerată de mulţi una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Keira Knightley a fosta una dintre vedetele care au surprins prin decizia de a poza nud. Aceasta s-a lăsat pozată pentru o revistă americană numai cu condiţia de a nu-i fi modificate pozele. Curajoasă decizie, nu?

Şi cum este vestită pentru apariţii controversate, Lady Gaga a realizat mai multe şedinţe foto în care a pozat goală. Memorabilă este şi aceasta, în care cântăreaţa s-a acoperit parţial cu un skateboard.