News

Au apărut goale pe coperţile revistelor. Vezi despre ce vedete este vorba!

de admin

Frumuseţea aduce bani. Acesta ar putea fi motivul pentru care mai multe vedete de la Hollywood au pozat nud pentru diverse reviste. Însă, cum celebrităţile nu duc lipsa banilor, un motiv mai plauzibil ar putea fi doza de popularitate pe care o dobândesc după ce-şi expun trupurile.

Haideţi să vedem care sunt vedetele curajoase care şi-au expus trupurile pe coperţile revistelor.

Lady Gaga este una dintre vedetele cu o ascensiune rapidă. Odată intrată în topurile muzicale, Gaga a acaparat scena muzicală. Adorată pentru muzica ei şi criticată pentru apariţiile ei excentrice, cântăreaţa a stârnit interesul tuturor când s-a lăsat pozată goală pentru revista GQ.

Click pe următoarea!

Rihanna este una dintre artistele cotate cel mai bine. Cu avere frumuşică, Rihanna continuă să fie în preferinţele tinerilor şi să susţină numeroase concerte. Desigur, nici Rihanna nu a fost absolvită de scandaluri, numele ei apărând deseori pe prima pagină a ziarelor de scandal. O apariţie controversată a fost şi coperta realizată pentru GQ în 2012.

Jennifer Aniston a fost numită deseori cea mai sexy femeie din lume. Actriţa are o carieră reuşită în cinematografie şi este una dintre cele mai iubite vedete de la Hollywood. Deşi nu prea a avut noroc în dragoste, după eşecul căsniciei cu Brad Pitt, Aniston a fost întotdeauna dorită de publicul masculin. De aceea, momentul când a decis să pozeze nud pentru revista GQ a fost unul aşteptat de toţi.

Nu este cunoscută tocmai pentru cuminţenia ei, motiv pentru care decizia ei de a poza nud nu a luat pe nimeni prin surprindere. Kim Kardashian, căci despre ea este vorba, a strâns o adevărată avere din pictorialele şi apariţiile ele incendiare. Unna dintre cele mai îndrăzneţe apariţii a fost şi coperta realizată pentru o revistă americană.

Miranda Kerr este o altă vedetă care a incitat imaginaţia bărbaţilor cu un pictorial nud. Modelul Victoria`s Secret este considerată de mulţi una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Keira Knightley a fosta una dintre vedetele care au surprins prin decizia de a poza nud. Aceasta s-a lăsat pozată pentru o revistă americană numai cu condiţia de a nu-i fi modificate pozele. Curajoasă decizie, nu?

Şi cum este vestită pentru apariţii controversate, Lady Gaga a realizat mai multe şedinţe foto în care a pozat goală. Memorabilă este şi aceasta, în care cântăreaţa s-a acoperit parţial cu un skateboard.

Comentarii

Articole asemănătoare

O recunoşti? Este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc!

News

O recunoşti? Este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc!

Vedeta a fost supusă unei transformari radicale de look de hairstylist-ul Adrian Perjovschi, astfel că a arătat pentru o zi precum Rihanna, diva pe care o admira şi pentru care a renunţat la părul lung, a adoptat stilul afro şi şi-a făcut noi tatuaje

News

Actori care sunt mai bătrâni decât par

Pentru mulţi actori de la Hollywood vârsta este doar o cifră. Dacă e să ne luăm după aspectul lor fizic am spune că au descoperit elixirul tinereţii, căci par că nu îmbătrânesc deloc. În cazul unora ”de vină” este genetica, iar în cazul altora intervenţiile chirugicale.

Gossip

Rihanna va avea un copil cu Leo DiCaprio? Vezi aici reacţia actorului!

Săptămână trecută, în presa franceză, a apărut ştirea potrivit căreia cântăreaţa Rihanna va avea un copil cu celebrul actor, Leonardo Di Caprio, iar acesta nu vrea să-şi recunoască copilul.

News

Sfidează vârsta! Care este secretul de frumuseţe al actriţei Sharon Stone?

Este una dintre starurile de la Hollywood care îşi sfidează vârsta şi care arată din ce în ce mai bine, în ciuda înaintării în vârstă. Vorbim, bineînţeles, de Sharon Stone care nu se dezice de atributele sale estetice nici la 57 de ani.

Dezastru pe scenă! Cele mai penibile momente ale vedetelor!

News

Dezastru pe scenă! Cele mai penibile momente ale vedetelor!

Cine a spus că meseria de cântăreaţă nu este una cu riscuri? Şi nu vorbim de faptul că fiind vedetă încearcă cineva să-ţi facă rău, ci de răul pe care ţi-l faci tu ca vedetă. Nu înţelegeţi ce vrem să spunem, nu? Mai bine vă ilustrăm!

FOTO Lindsay Lohan, din nou ”fată rea”!

News

FOTO Lindsay Lohan, din nou ”fată rea”!

De obicei intră în vizorul presei prin lucruri negative, precum ar fi furturi din magazine sau consumul repetat de droguri. De altfel, nu degeaba este numită ”fata cea rea a Hollywoodului”. În ultima vreme, Lindsay Lohan

News

Cele mai ciudate religii ale vedetelor!

În ultima vreme s-a tot vorbit despre scientologie şi despre adepţii acestei ”religii” din rândul celebrităţilor. Însă, adevărul este că există şi alte astfel de religii care le stârnesc interesul vedetelor de peste Ocean.

Imaginea actriţei Kate Winslet editată grosolan în Photoshop!

News

Imaginea actriţei Kate Winslet editată grosolan în Photoshop!

Kate Winslet a fost furioasă în 2003 când imaginea sa a fost editată grosolan în Photoshop pentru coperta revistei GQ. Însă, asta ţine de istorie, căci la cel mai recent shootiong, actriţa pare să fi renunţat la pretenţia de a fi naturală în văzul lumii.

Interviu cu Jennifer Lopez: “N-am voie să fiu sexy pentru că am copii?”

News

Interviu cu Jennifer Lopez: “N-am voie să fiu sexy pentru că am copii?”

La acest moment, toată lumea ştie cum a reuşit Jennifer să ajungă de la fata din Bronx, la diva de pe covorul roşu al celor mai prestigioase evenimente de la Hollywood. A fost nevoie de multă muncă, seriozitate şi pasiune pentru ca Jennifer să izbutească într-o lume a fabulosului.