News

Au avut o relaţie amoroasă, însă au recunoscut doar după ce s-au despărţit!

de admin

Unele vedete îşi expun relaţia amoroasă pe toate reţelele de socializare şi merg împreună la tot soiul de petreceri de la Hollywood, iar altele sunt atât de discrete cu viaţa lor personală încât nici măcar nu recunosc că au pe cineva în viaţa lor.

Iată câţiva dintre cei care au avut o relaţie amoroasă, însă au recunoscut-o doar după ce relaţia s-a încheiat!

Fergie şi Justin Timberlake – au avut o relaţie înainte să apară Britney Spears în peisaj

”Nu a fost o relaţia de lungă durată, deci nu există animozităţi între noi. A fost înainte de a se înfiripa ceva serios între Justin şi Britney.”, a declarat cântăreaţa despre scurta aventură pe care a avut-o cu Justin Timberlake.

Click pe următoarea!

Nick Cannon şi Kim Kardashian – au recunoscut după ce au trecut câţiva ani

”Este o fată minunată. Ea şi familia ei sunt unele dintre cele mai grozave persoane pe care le-am cunoscut în viaţa mea.”, declara la un moment dat fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey despre Kim Kardashian. Acesta a recunoscut că a avut o relaţie cu Kim Kardashian la câţiva ani după ce relaţia dintre cei doi se încheiase.

Josh Hutcherson şi Vanessa Hudgens – au avut o relaţie în timpul filmărilor ”Journey 2: The Mysterious Island

”Am avut o relaţie la un moment dat, însă ea mi-a rupt inima în două. Glumesc. S-a întâmplat acum multă vreme, acum suntem doar buni prieteni.”, a spus Josh despre scurta relaţie pe care a avut-o cu colega sa de platou.

Lucas Till şi Taylor Swift- Cele două vedete nu şi-au recunoscut relaţia decât abia după ce s-au despărţit.

”Ne-am plăcut foarte tare, însă ca orice altă relaţie treci prin mai multe etape, mai întâi te atrage, apoi nu prea, şi apoi te răzgândeşti. În cazul nostru, am început de la asta, însă ne-am dat seama că ne placem doar în calitate de amici. Acesta este motivul pentru care relaţia noastră nu a funcţionat!”, a spus Lucas Till despre relaţia cu celebra cântăreaţă.

Ed Sheeran şi Ellie Goulding - Cei doi au fost fotografiaţi în timp ce se ţineau de mână la VMAs.

”În mod normal, două persoane de sex opus nu se ţin de mână dacă sunt doar prieteni. Aşa că da, eram împreună. Acum nu mai suntem.”, a declarat Ed Sheeran despre relaţia de scurtă durată pe care a avut-o departe de ochii lumii cu Ellie Goulding.

Sursă foto: Twitter / Facebook

Modifică Setările