News

Şi-au distrus zâmbetul! Vedete care au exagerat cu operaţiile estetice

de admin

Şi-au distrus zâmbetul! Vedete care au exagerat cu operaţiile estetice

La Hollywood, schimbarea de look începe devreme şi se termină, ei bine, cam niciodată. Şi ne referim în special la tentaţia operaţiilor estetice, ale căror efecte pot fi discrete sau cu totul dezastruoase. Din păcate, multe dintre cele mai frumoase femei celebre recurg la aceleaşi tratamente faciale de rejuvenare sau mărire, bazate în special pe fillere şi Botox.

Umblă vorba în lumea mondenă că sunt unele femei care dezvoltă râsul de Joker – acel zâmbet urât şi sinistru – în urma operaţiilor estetice repetate. Printre cele vizate se numără Catherine Zeta-Jones, Melanie Griffith, Cameron Diaz (aici ne îndoim că e vorba de operaţii), Nicole Kidman, Meg Ryan ori Priscilla Presley. Presiuena industriei atârnă foarte mult pe chipul acestor vedete şi nu pare să dispară prea curând.

Catherine, soţia lui Michael Douglas şi simbol al frumuseţii de atâta timp, ar fi recurs la intervenţii estetice la nivelul feţei, pomeţii fiindu-i prea mari, pielea imobilă şi lipsită de riduri şi buzele foarte alungite, intrând şi ea în rândul celebrităţilor “blestemate de râsul lui Joker”.

Click pe următoarea!

La fel este şi în cazul fostei iubiri a lui Antonio Banderas, Melanie Griffith, recunoscută pentru operaţiile estetice la care a tot apelat de-a lungul timpului. Zâmbetul larg deschis este foarte frumos în general, însă când pielea stă nenatural, iar pomeţii sunt măriţi, fizionomia se schimbă într-un sens negativ. Şi asta din cauza fillerelor şi a Botoxului excesiv.

Din câte ştim, Cameron Diaz nu apelează la operaţii estetice, cel puţin nu atât de groaznice precum celealte celebrităţi cu râsul de Joker, dar într-adevăr, are un râs distinctiv, puţin inestetic, cu muşchii gurii din colţurile buzelor prea traşi spre pomeţi. Unii esteticieni spun că asta se datorează tratamentelor chirurgicale antiîmbătrânire, aceleaşi injecţii de ameliorare a semnelor îmbătrânirii.

Nicole Kidman a speriat publicul anul trecut, la Cannes, când a apărut cu un look total schimbat, marcat de substanţe de umplere: buzele strânse şi colţurile gurii proeminente, pomeţii foarte strânşi şi ei şi bombaţi, ochii mici, fruntea fără riduri.

Epoca Botoxului a prins-o şi pe australiancă, la fel ca şi pe Meg Ryan. Şi cu cât apelează mai des la injecţii cu substanţă botulinică, cu atât arată mai dezastruos. Până la râsul lui Jack Nicholson mai e puţin...

FOTO GETTY, HEPTA