News

Au făcut avere în 2010

Un top al celebrităţilor care au câştigat anul trecut un venit consistent a fost făcut public recent. Iată starurile care au agonisit sume importante de bani în 2010, în plină criză financiară!

Oprah Winfrey
Nu este nicio mirare faptul că faimoasa realizatoare TV se află pe primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi oameni din showbizul american. Oprah a înregistrat anul trecut un câştig de 315 milioane de dolari.

Michael Jackson
Regretatul cântăreţ s-a dovedit a fi cu adevărat prolific. Cei care se ocupă, după moartea sa, de administrarea averii megastarului au adunat în conturile lui MJ suma de 275 milioane de dolari. Revista Forbes l-a urcat anul trecut pe Michael pe prima poziţie în topul celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă.

Johnny Depp
Iubitul Vanessei Paradis s-a clasat pe locul patru, adunând o sumă rotundă: 100 de milioane i-au intrat în conturi în 2010.

Jay-Z şi Beyonce
Ştiam că împreună sunt cuplul de aur, dar se pare că şi separat cei doi soţi se descurcă la fel de bine. Aşadar, în 2010, Jay-Z a câştigat nu mai puţin de 63 de milioane de dolari, fiind depăţit de jumătatea sa, care a strâns 87 de milioane.

Lady Gaga
La cât de cunoscută a devenit, nu e de mirare că celebra cântăreaţă a reuşit să scoată bani frumoşi din muzică. Astfel, anul trecut a pus la ciorap suma de 62 de milioane de dolari.

Donald Trump
Marea surpriză ne-o oferă vestitul om de afaceri, care n-a fost în stare să scoată un profit mai mare de 50 de milioane de dolari anul trecut, fiind întrecut chiar şi de realizatoarea TV Ellen DeGeneres, care se poate lăuda cu un venit de 55 de milioane.

Sandra Bullock
Dacă n-are noroc în amor, măcar pe plan financiar s-o ducă mai bine! Şi o duce, deoarece actriţa s-a aflat pe locul opt în topul celor mai bogate vedete din 2010, câştigând nu mai puţin de 56 de milioane de dolari din proiectele în care a fost implicată.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Oprah se pregăteşte de nuntă

După mai bine de 25 de ani de trăit împreună cu Stedman Graham, celebra realizatoare TV s-a hotărât, în sfârşit, să facă pasul cel mare. Cum de s-a convins Oprah (58)

Gossip

Beyoncé şi-a alăptat fetiţa în public

Ca orice proaspătă mămică, vedeta îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp cu copilul ei. Şi nu se dă în lături de la nicio îndatorire de-ale ei, ajungând chiar să-şi hrănească fetiţa în văzul lumii.

News

Beyoncé - primele dezvăluiri după naştere

Frumoasa mulatră a oferit primul interviu de când fiica ei, Blue Ivy, a venit pe lume, şi a vorbit despre maternitate şi despre tatăl copilului ei.

Gossip

George Michael îşi va petrece Crăciunul în spital

Starul pop care e tratat de pneumonie într-un spital din Viena nu are şanse să fie externat prea curând din clinica în care e internat.

News

Beyoncé va naşte în februarie

După ce a anunţat în august că este însărcinată, cântăreaţa a vorbit deschis despre sarcină şi momentul în care ea şi soţul ei, Jay-Z, vor deveni părinţi. Frumoasa mulatră care se pregăteşte să cunoască maternitatea peste câteva luni a făcut recent mărturisiri

News

Jay-Z ridică în slăvi marijuana

Soţul lui Beyoncé Knowles a avut o revelaţie: consideră că drogul ilegal a adus beneficii muzicii hip hop de-a lungul timpului. Celebrul muzician este de părere că genul muzical pe care îl reprezintă s-a schimbat în timp

Gossip

Jay-Z are un copil din flori

Soţul lui Beyoncé Knowles nu va deveni peste câteva luni tată pentru prima dată, el având un copil secret cu un manechin din Trinidad. Faimosul rapper a primit numeroase felicitări din momentul în care soţia sa a anunţat pe scena

News

Kate Middleton: „Sper să avem copii”

În timp ce tot mapamondul aşteaptă cu nerăbdare vestea că Prinţul William şi soţia sa vor deveni părinţi, Kate a făcut recent o declaraţie care dă apă la moară celor care susţin că cei doi sunt pe cale să aibă un copil cât de curând.

Gossip

Beyonce i-a pus gând rău lui Lady Gaga

Se pare că se va alege praful de prietenia dintre cele două cântăreţe, deoarece soţia lui Jay-Z n-o mai suportă pe excentrica ei colegă de scenă. National Enquirer a publicat un material interesant despre Beyonce, care consideră artificiile