News

Au făcut avere în 2010

Un top al celebrităţilor care au câştigat anul trecut un venit consistent a fost făcut public recent. Iată starurile care au agonisit sume importante de bani în 2010, în plină criză financiară!

Oprah Winfrey
Nu este nicio mirare faptul că faimoasa realizatoare TV se află pe primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi oameni din showbizul american. Oprah a înregistrat anul trecut un câştig de 315 milioane de dolari.

Michael Jackson
Regretatul cântăreţ s-a dovedit a fi cu adevărat prolific. Cei care se ocupă, după moartea sa, de administrarea averii megastarului au adunat în conturile lui MJ suma de 275 milioane de dolari. Revista Forbes l-a urcat anul trecut pe Michael pe prima poziţie în topul celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă.

Johnny Depp
Iubitul Vanessei Paradis s-a clasat pe locul patru, adunând o sumă rotundă: 100 de milioane i-au intrat în conturi în 2010.

Jay-Z şi Beyonce
Ştiam că împreună sunt cuplul de aur, dar se pare că şi separat cei doi soţi se descurcă la fel de bine. Aşadar, în 2010, Jay-Z a câştigat nu mai puţin de 63 de milioane de dolari, fiind depăţit de jumătatea sa, care a strâns 87 de milioane.

Lady Gaga
La cât de cunoscută a devenit, nu e de mirare că celebra cântăreaţă a reuşit să scoată bani frumoşi din muzică. Astfel, anul trecut a pus la ciorap suma de 62 de milioane de dolari.

Donald Trump
Marea surpriză ne-o oferă vestitul om de afaceri, care n-a fost în stare să scoată un profit mai mare de 50 de milioane de dolari anul trecut, fiind întrecut chiar şi de realizatoarea TV Ellen DeGeneres, care se poate lăuda cu un venit de 55 de milioane.

Sandra Bullock
Dacă n-are noroc în amor, măcar pe plan financiar s-o ducă mai bine! Şi o duce, deoarece actriţa s-a aflat pe locul opt în topul celor mai bogate vedete din 2010, câştigând nu mai puţin de 56 de milioane de dolari din proiectele în care a fost implicată.